60 dagars ångerrätt

Fri frakt på alla köp

Över 500.000 kunder

Din varukorg

Fortsätt Handla

Många köpte även

30000 följare @sparnet @sparnet
Shipping

Fri frakt inom Sverige!

Belysning

Hitta rätt lampor och belysning för hemmet

Att hitta rätt belysning online kan vara svårt men hos oss hittar du ett brett utbud av led-belysning som kan användas både inomhus och utomhus. Att vi valt att sälja LED-belysning beror främst på att LED är miljövänligt och energieffektivt, alltså bra för plånboken och miljön! Dessutom är livslängden på LED-belysning mycket längre jämfört med vanliga glödlampor. 

 

Belysning i trädgården
 

Att ha rätt belysning i trädgården är både praktiskt och vackert, fäst en solcellslampa i rabatten eller direkt på altaten, lys upp en gångväg, det finns oändligt med möjligheter. Du kanske vill belysa en viss buske eller träd, få en härlig stämning på uteplatsen med lättmonterade spotlights, vi har ett brett utbud av belysning speciellt anpassad för din trädgård. När du kommer hem på kvällen underlättar det om uppfarten eller gången är upplyst, det smidiga med solcellslampor är att du slipper sladdar och installation, du trycker bara ner lampan i jorden eller gruset så är det klart!

 

Inomhusbelysning för alla tillfällen
 

Men bra inomhusbelysning lyfter man verkligen ett hem, rummen känns större och upplevs mer trivsamma. Hos Sparnet hittar du ett brett sortiment av lampor och annan belysning, allt ifrån uppladdningsbara lampor till smart LED-belysning. Vi har belysning till vardagsrummet, sovrummet och barnrummet, belysning till festen och mycket mer. En populär produkt är LED-slingan med självhäftande tejp som du enkelt fäster nästan överallt, passar lika bra i barnrummet som ute på altanen och ger ett magiskt ljus som höjer stämningen. 

 

 


Det finns inga produkter i denna kategori.