60 dagars ångerrätt

Fri frakt på alla köp

Över 500.000 kunder

Din varukorg

Fortsätt Handla

Många köpte även

Korthållare (RFID-säker)

Korthållare (RFID-säker)

249 kr349 kr-29%
BästsäljareWi-Fi Förstärkare 2.0

Wi-Fi Förstärkare 2.0

349 kr599 kr-42%
Elektriskt kryddkvarn

Elektriskt kryddkvarn

299 kr399 kr-25%
BästsäljareLED-amblight för TV eller hembelysning
30000 följare @sparnet @sparnet
Shipping

Fri frakt inom Sverige!

Fläktar

Fläktar för hemmet - allt du behöver veta! Fläktar är en nödvändighet under de varma sommarmånaderna. De ger en snabb lindring från värmen och håller ditt hem bekvämt och luftigt. Med så många olika typer av fläktar att välja mellan kan det vara svårt att veta vad som passar bäst för dina behov.

 

Typer av fläktar

Det finns ett antal olika typer av fläktar som du kan välja mellan beroende på dina specifika behov och preferenser.

 

Bordsfläkt

Bordsfläktar är små och portabla, vilket gör dem perfekta för att användas på ett skrivbord eller nattduksbord. De är också tysta och relativt billiga, vilket gör dem till ett populärt val bland konsumenterna.

 

Luftkylare

Luftkylaren är en innovativ produkt som kyler ner luften genom en naturlig process som kallas för evaporativ kylning. Genom att föra in torr, varm luft genom en fuktig kylvätska, minskar luftens temperatur och fuktigheten ökar för att skapa en behaglig och hälsosam inomhusmiljö.
 


 

Air cooler

Air cooler är den perfekta lösningen för att hålla dig sval under varma dagar och nätter. Den används med fördel både inomhus och utomhus och erbjuder en effektiv kylning för att du ska kunna njuta av en bekväm temperatur och en avkopplande atmosfär. Air coolern fungerar genom att suga in varm luft och driva den genom en fuktig kylvätska, vilket skapar en sval och fuktig bris.

 


Air conditioner / AC

Air conditioner är den ultimata lösningen för att hålla dig bekväm och sval under varma sommardagar. Den är perfekt för användning i hemmet, kontoret eller på annan plats där du behöver effektiv kylning. Den är också energieffektiv, vilket betyder att den kan hjälpa dig att spara pengar på din elräkning samtidigt som den håller dig sval och bekväm.
 Golvfläktar

Golvfläktar är större och kraftfullare än bordsfläktar och kan ge luftcirkulation i hela rummet. De finns i olika storlekar och varianter och det är viktigt att du väljer en fläkt som passar storleken på ditt rum.

 

Takfläkt

Takfläktar är ett populärt val för många eftersom de hjälper till att hålla hemmet svalt samtidigt som de förbättrar inredningen. De finns i många olika stilar och storlekar, och kan användas både inomhus och utomhus.

 

Luftrenare

Luftrenare är en annan typ av fläkt som är populär bland konsumenterna. Dessa fläktar renar luften genom att filtrera ut oönskade partiklar, såsom damm och pollen, vilket är särskilt användbart för personer med allergier.

 

Funktioner att överväga

När du väljer en fläkt är det viktigt att tänka på de olika funktionerna som är tillgängliga och vilka som passar dina behov.

 

 

Hastighetsinställning

De flesta fläktar har flera hastighetsinställningar, vilket gör det möjligt att justera hastigheten beroende på dina behov.

 


Riktning

Vissa fläktar har en justerbar riktning, vilket gör det möjligt att rikta fläkten i en viss riktning. Detta kan vara användbart om du vill fokusera fläkten på ett specifikt område i rummet.
 


BästsäljareNattlampa med luftfuktare

Bladlös fläkt med luftkylare

Portabel AC - Tystgående luftkylare

Portabel AC - Tystgående luftkylare

Uppladdningsbar nack- och ansiktsfläkt

Uppladdningsbar nack- och ansiktsfläkt

USB fläkt - Portabel fläkt

Uppladdningsbar fläkt / luftkylare

Mini-fläkt för iPhone och Android

Mini-fläkt för iPhone och Android

Fläkt för sovrummet

Justerbar bordsfläkt

Thermal FaceMist - Luftkylare för ansiktet

Thermal FaceMist - Luftkylare för ansiktet

Automatisk insektsfläkt - Skyddar mat från flugor

Automatisk insektsfläkt - Skyddar mat från flugor