60 dagars ångerrätt

Fri frakt på alla köp

Över 300.000 kunder

Din varukorg

Fortsätt Handla

Upptäck smarta lösningar för dig och ditt hem på Sparnet!


Keramiska knivar (3-pack)

Keramiska knivar som är hårdare är stål

Keramiska knivar med fantastisk skärpa som kommer i ett prisvärt 3-pack. Knivbladen är 8, 10 och 12 centimeter långa och har handtag i greppvänlig ABS-plast.

 399

 kr

/st

Tips!

279 kr/st vid köp av 2 eller fler

Betala med Klarna på Sparnet.se

 Fri frakt inom ca 2-5 dagar
 Över 300 000 kunder i Sverige
 Öppet köp i 60 dagar

 

Gratis hemleverans till dörren!

Keramiska knivar som är hårdare är stål

Keramiska knivar med fantastisk skärpa som kommer i ett prisvärt 3-pack. Knivbladen är 8, 10 och 12 centimeter långa och har handtag i greppvänlig ABS-plast.

Tipsa en vänLäs mer om produkten

Keramiska knivar som behåller skärpan

Keramiska knivar som är både lätta och extremt vassa, tål även syra och hårda underlag. Keramiska knivar är hårdare än knivar i stål och har därför en längre livslängd.

 

Knivarna går att diska i diskmaskinen, men det rekommenderas att man handdiskar dom för att bibehålla den vassa eggen. Keramiska knivar reagerar inte med syra vilket gör dom perfekt att använda på t.ex frukt. 

 

Man bör undvika att skära i frysta varor då bladet är poröst och kan då spricka. Knivarna kommer i ett 3-pack med följande längd: 8, 10 och 12 centimeter vilket täcker de flesta användningsområdena i köket. 

 

Specifikation:  

- Prisvärt 3-pack

- Material: Keramik

- 8 cm blad

- 10 cm blad

- 12 cm blad

Recensioner från kunder

4.5 av 5! 

(2)

4.5 5 2 Keramiska knivar (3-pack)
Keramiska knivar (3-pack) Perfekt man får med 3 olika knivar, dom är väldig vassa, kan man använda diskmaskinen? och hur slipa?
Wanja
5 av 5
Perfekt man får med 3 olika knivar, dom är väldig vassa, kan man använda diskmaskinen? och hur slipa?
Keramiska knivar (3-pack) Extremt vassa och klyver med enkelhet de flesta köttbitar och grönsaker jag utsatt knivarna för. Det jag gillar är att de både ser ut och faktiskt känns i tyngd som metall-knivar, trots att de är keramiska. Har global-knivar hemma som slår dessa, annat vore konstigt med tanke på prisskillnaden, dock är dessa inte långt ifrån. Får se hur dom klarar disk m.m. men som någorlunda kniv-intresserad är jag klart nöjd. Stort plus att man får med skyddshöljen för knivbladen då keramiska blad är känsliga.
Ludde
4 av 5
Extremt vassa och klyver med enkelhet de flesta köttbitar och grönsaker jag utsatt knivarna för. Det jag gillar är att de både ser ut och faktiskt känns i tyngd som metall-knivar, trots att de är keramiska. Har global-knivar hemma som slår dessa, annat vore konstigt med tanke på prisskillnaden, dock är dessa inte långt ifrån. Får se hur dom klarar disk m.m. men som någorlunda kniv-intresserad är jag klart nöjd. Stort plus att man får med skyddshöljen för knivbladen då keramiska blad är känsliga.
Lämna omdöme

Keramiska knivar (3-pack)

Välj ett betyg: