60 dagars ångerrätt

Fri frakt på alla köp

Över 500.000 kunder

Din varukorg

Fortsätt Handla

Många köpte även

BästsäljareLED-amblight för TV eller hembelysning
Elektriskt kryddkvarn

Elektriskt kryddkvarn

299 kr399 kr-25%
BästsäljareWi-Fi Förstärkare 2.0

Wi-Fi Förstärkare 2.0

349 kr599 kr-42%
Korthållare (RFID-säker)

Korthållare (RFID-säker)

249 kr349 kr-29%
30000 följare @sparnet @sparnet
Shipping

Fri frakt inom Sverige!

Om Sparnet

Det här är Sparnet
 

E-handelskonceptet Sparnet drivs och ägs av det svenska bolaget Stores For You AB beläget i centrala Stockholm. Vår grundidé ligger i att hitta och utveckla smarta vardagsprodukter för dig och ditt hem. Sparnets sortiment är förändligt och baserat på säsong och trender samt produkter som frekvent förekommer i ens vardagsliv. 

Konceptet utvecklades av grundarna och e-handelsentreprenörerna Olof Jakobsson och Jacob Thörn under år 2017 och har på kort tid vuxit till ett etablerat varumärke med hundratusentals kunder varje år och ett miljontal sålda produkter som använts i hundratusentals hem i Skandinavien! 

Sparnet grundare

Sparnet finns idag etablerat i sex länder i Europa och växer med sitt ursprungliga fokus på att vara den enkla och smidiga butiken med smarta produkter som sticker ut. Målsättning är att varje produkt på ett eller annat sätt ska lösa eller underlätta ett vardagligt problem eller pigga upp i vardagen. Vi utvecklar ständigt klassiska basprodukter för att hitta nya outforskade vinklar, både utifrån användningsområden och design. Alla produkter levereras fraktfritt till dig som kund med 60 dagars öppet köp.

 

Press / Nyhetsartiklar 

Sparnets tillväxtresa har blivit omtalat i några av Sveriges största medier inom näringslivet. Nedan är ett urval:

- Läs om Sparnet i Dagens Industri
- Läs om Sparnet i Breakit
- Läs om Sparnet i Resumé
- Läs om Sparnet i Ehandel.seAlex & Sigge - Danmark

Det är många svenska kunder som känner igen Sparnet från det galna samarbetet i en av Sveriges största podcasts; Alex och Sigges Podcast, som tog en rolig och galen vändning med både pikar och försoningsförsök till grannlandet Danmark. Eftersom många lyssnare hör av sig till oss och vill lyssna på hela den fänglsande följetången så har vi gjort den tillgänglig på nedan länk:
Alex & Sigge - Danmark / Dansken (Sparnet) - Youtube »


 

Varumärken

Utöver det egna varumärket Sparnet så innehar Sparnet har exklusiviten att återförsälja elektronik-varumärkena NORD-IC och Atigo. Vid intresse att via partnerskap sälja produkter under dessa varumärken så går det bra att kontakta oss direkt. Miljö och etiskt ansvar
Vi följer de direktiv som gäller inom EU och Sverige gällande material och jobbar kontinuerligt på att bli ännu bättre. Vi besöker kontinuerligt de leverantörer och fabriker vi samarbetar med för att säkerställa förhållanden, löner m.m och att fabrikerna följer landets lagar och Code of Conduct. De fabriker som samarbetar med Sparnet har även tillverkning åt ett flertal stora Skandinaviska detaljhandelsbolag.

Vi skickar även våra orders med klimatvänligt emballage i samarbete med ClimatePartner

Det viktigaste i slutändan för oss är nöjda kunder. Vi lyssnar på era önskemål och anpassar vårt utbud, våra val av material och funktion utifrån all den värdefulla feedback vi får in. Tveka inte att höra av er till vår kundtjänst och berätta om vad ni är nöjda eller mindre nöjda med, kring hemsida, produkter eller serivce. En nöjd kund är vår högsta prioritet, vi lyssnar på Er! Vi tar mer än gärna emot feedback om våra artiklar, detaljer som är bra eller dåliga, om hemsidan, service och bemötande i allmänhet. Vi jobbar kontinuerligt på att alltid bli ännu lite bättre!


Ett urval av våra samarbetsparnets
Klarna - Betallösningar

Adrelevance - Google partner
OMD - Mediabyrå
Botweb - Webbutveckling
Almroth - Orderlogistik 
Tradedoubler - Marknadsföring
Acast - Podcast 

Perfect Day Media - Podcast
 Sparnet.se 
Stores For You AB
Org. nr. 559121-4464
Registrerad för F-skatt och moms 

Fakturaadress (Ej besöksadress):
Stores For You AB
Erik Dahlbergsgatan 30
115 32 Stockholm


Returadress:
SPARNET
C/O Almroths Express
Säterivägen 25
605 97 Norrköping
SWEDEN