60 dagars ångerrätt

Fri frakt på alla köp

Över 300.000 kunder

Din varukorg

Fortsätt Handla

Upptäck smarta lösningar för dig och ditt hem på Sparnet!


Om Sparnet

Det här är Sparnet
 

E-handelskonceptet Sparnet drivs och ägs av det svenska bolaget Stores For You AB beläget i centrala Stockholm. Vår grundidé ligger i att hitta och utveckla smarta vardagsprodukter för dig och ditt hem. Sparnets sortiment är förändligt och baserat på säsong och trender samt produkter som frekvent förekommer i ens vardagsliv. Sparnet finns idag etablerat i 6 länder i Europa och växer med sitt ursprungliga fokus på att vara den enkla och smidiga butiken med smarta produkter som sticker ut. Konceptet togs fram av grundarna Olof Jakobsson och Jacob Thörn under år 2017 och har på kort tid vuxit till ett etablerat varumärke med hundratusentals kunder varje år och ett miljontal sålda artiklar! 

Målsättning är att varje produkterbjudande ska kännas som ett riktigt fynd för dig som kund, oavsett om det är ett erbjudande inom heminredning, sporttillbehör, teknik, mode eller en skönhetsprodukt. Alla produkter levereras fraktfritt till dig som kund med 60 dagars öppet köp/returrätt.


Miljö och etiskt ansvar
Vi följer de direktiv som gäller inom EU och Sverige gällande material och jobbar kontinuerligt på att bli ännu bättre. Vi besöker kontinuerligt de leverantörer och fabriker vi samarbetar med för att säkerställa förhållanden, löner m.m och att fabrikerna följer landets lagar och Code of Conduct. De fabriker som samarbetar med Sparnet har även tillverkning åt ett flertal stora Skandinaviska detaljhandelsbolag.

Vi skickar även våra orders med klimatvänligt emballage i samarbete med ClimatePartner


Det viktigaste i slutändan för oss är nöjda kunder. Vi lyssnar på era önskemål och anpassar vårt utbud, våra val av material och funktion utifrån all den värdefulla feedback vi får in. Tveka inte att höra av er till vår kundtjänst och berätta om vad ni är nöjda eller mindre nöjda med, kring hemsida, produkter eller serivce. En nöjd kund är vår högsta prioritet, vi lyssnar på Er! Vi tar mer än gärna emot feedback om våra artiklar, detaljer som är bra eller dåliga, om hemsidan, service och bemötande i allmänhet. Vi jobbar kontinuerligt på att alltid bli ännu lite bättre!
 

Ett urval av våra samarbetsparnets
Klarna - Betallösningar
Zalster - Facebook partner 

Adrelevance - Google partner
OMD - Mediabyrå
Botweb - Webbutveckling
Almroth - Orderlogistik 
Tradedoubler - Marknadsföring
Acast - Podcast 

 Sparnet.se 
Stores For You AB
Org. nr. 559121-4464
Registrerad för F-skatt och moms 
kundtjanst@sparnets.com

Fakturaadress (Ej besöksadress):
Stores For You AB
Erik Dahlbergsgatan 30
115 32 Stockholm


Returadress:
Stores For You AB
c/o Almroth
Linnégatan 22
60223 Norrköping