Dina varor

Du har fri frakt!
Totalt: 0 kr
Checkout
Vilka fina varor du hittat.
Gå till kassan, snart är dom dina!

60 dagar öppet köp

Leveranstid 2-5 dagar

Över 300.000 kunder

60 dagars ångerrätt

Fri frakt på alla köp

Över 300.000 kunder

Meny
Hållbara
vardagssaker
SN
Vår story

Storyn bakom Sparnet

Med en ambition av att utveckla vardagslivets mest använda klädesplagg och tillbehör, så började Sparnets grundare att designa och tillverka lösningar för vardagsområden som friluftsliv, sport och teknik.
 


 

Grundidén låg i att kombinera olika funktonsområden inom ramarna för traditionella plagg samt tillföra en utmärkande design. Varumärket Beyond Active växte fram.

Hållbarhet växte sig även till en central punkt. Återanvändningsbart material, miljöcertifierat emballage och sjöfrakt blev en del av resan. Efter några år har hundratusentals kunder beställt våra produkter och vi är numera etablerade i bl.a. Sverige, Norge och Tyskland. 
Bambu tandborste (7-pack)

Bambu tandborstar som är tillverkade i 100% bambu, det miljövänliga alternativet. Passar lika bra till både barn och vuxna.

 169 kr-58%
Ord.pris: 399 kr


Fri frakt inom 2-5 dagar

Betala säkert med Klarna
Öppet köp i 60 dagar
Fri frakt!

Flerpack bambu tandborste 
 

Med detta prisvärda flerpack så har du bambu tandborstar för de närmsta åren, dessutom i olika färger för hela familjen! Bambu tandborstarna är tillverkade av 100% bambu som är ett miljövänligare alternativ än plast och ger ett härligt grepp. Passar lika bra för vuxna som för barn.

 Fast grepp vid tandborstning
✓ Storpack tillverkade av miljövänlig bambu
 Flera tuffa färger!


Miljövänliga alternativet
 

Förutom att du får en härlig natulig känsla när du borstar tänderna så drar du även ditt strå till stacken för miljön! Tandborstarna har en längd på 17 cm och kommer i färgerna svart, blå, regnbågsfärgad, brun, beige och vit. Många kunder köpte även:

Tummy Control Leggings - Hög midja

Tummy Control Leggings - Hög midja

Alltid lågt pris!
399 kr
Mini-ficklampa USB - Vattentät

Mini-ficklampa USB - Vattentät

Alltid lågt pris!
299 kr


Tillbaka uppmed raketfart!