60 dagars ångerrätt

Fri frakt på alla köp

Över 500.000 kunder

Din varukorg

Fortsätt Handla

Många köpte även

Elektriskt kryddkvarn

Elektriskt kryddkvarn

299 kr399 kr-25%
BästsäljareWi-Fi Förstärkare 2.0

Wi-Fi Förstärkare 2.0

349 kr599 kr-42%
BästsäljareLED-amblight för TV eller hembelysning
Korthållare (RFID-säker)

Korthållare (RFID-säker)

249 kr349 kr-29%
30000 följare @sparnet @sparnet
Shipping

Fri frakt inom Sverige!

Fläktar

Fläktar i alla utföranden, golvfläktar, luftkylare och bordsfläktar

När man köper en fläkt online gäller det att välja rätt, utbudet är stort så därför är det viktigt att man köper rätt fläkt för det behovet man har. Vissa fläktar är till för mindre ytor medans andra kan kyla ner större rum. Att svalka ett rum under en varm sommardag med hjälp av en fläkt är en underbar känsla, luftkvalitén förbättras och man sover bättre. Hos oss hittar du ett stort utbud av billiga fläktar för alla tillfällen, oavsett om du behöver en fläkt i sovrummet eller i badrummet.


Golvfläktar

Oftast brukar man ha ett rum där hemma som känns instängt, som att luften står stilla och det hjälper inte hur mycket man än vädrar, vi har lösningen! En billig och tystgående golvfläkt som får fart på luften och kyler ner rummet. En golvfläkt passar perfekt i sovrummet och hjälper dig att sova bättre under varma sommarnätter, fläkten cirkulerar luften och sänker temperaturen så att du får en god natts sömn. Förutom att fläkten ska kyla ner rummet är det viktigt att den är tystgående speciellt om man har den i sovrummet, ljudvolymen måste hållas nere annars blir man störd. Våra golvfläktar är både tystgående och roterande så att du får ett svalt rum men också ett tyst rum! En sovrumsfläkt är nog den viktigaste fläkten där hemma, utan en sådan blir en varm sommarnatt olidlig.


Bordsfläktar och USB-fläktar

När du ska kyla lite mindre ytor passar en bordsfläkt perfekt, liten och smidig och går att placera nästan överallt. En bordsfläkt kan du ha hemma eller på kontoret, perfekt när du behöver en extra svalkande vindpust i högsommarvärmen. Ställ bordsfläkten på nattduksbordet och få en svalkande bris när du ska sova. På nattygsbordet kan du även använda en smidig USB-fläkt, den kopplar du enkelt in via din USB-laddare för att få lite skön svalka. USB-fläkten kopplas även enkelt in direkt i din dator så den är därför perfekt att ta med sig till kontoret. Se till att handla rätt bordsfläkt online som passar dina behov, vi har ett stort utbud och levererar alltid fort.


Tystgående fläkt i sovrummet, barnrummet eller badrummet

När du ska välja fläkt är det en del saker du behöver tänka på, vart ska fläkten placeras? Hur stor yta ska kylas? Det vanliga är att man har en fläkt i sovrummet, men det går givetvis lika bra att ha fläkten i badrummet för att få bort kondens. Behöver fläkten vara tystgående? Antagligen om du tänker använda den i sovrummet, men kanske inte lika viktigt om den ska användas i badrummet. Om fläkten ska kyla ner ett större vardagsrum kanske man behöver köpa flera fläktar, medans man i ett litet barnrum endast behöver en fläkt. Behöver man lite svalka på stranden passar en uppladdningsbar fläkt utmärkt eller en fläkt som man kan koppla in direkt i en iPhone eller android-mobil.

 

Hur fungerar en fläkt?

En vanlig fläkt förflyttar varm luft uppåt så att rummet upplevs som svalare, för att öka på denna effekt kan man t.ex. placera fläkten framför en skål med is eller kallt vatten. Det är även viktigt att man håller fönster och dörrar stängda under varma sommardagar så att man inte släpper in den varma luften.


Det finns inga produkter i denna kategori.