60 dagars ångerrätt

Fri frakt på alla köp

Över 300.000 kunder

Din varukorg

Fortsätt Handla

Upptäck smarta lösningar för dig och ditt hem på Sparnet!


LED belysning för toaletten

LED-belysning för toaletten

Led-belysning för toaletten som lyser upp med hjälp av en rörelsesensor vilket betyder att du inte behöver tända i taket. Led-belysningen har 8 färger med mjuka övergångar, och fästet lätt på sidan av ringen, precis som ett toalettblock.

 249

 kr

/st

Tips!

179 kr/st vid köp av 2 eller fler

 Fri frakt (2-5 dagar)
 Öppet köp i 60 dagar
 Säkra betalningar med Klarna
 Över 300 000 kunder
 

Gratis hemleverans just nu!

LED-belysning för toaletten

Led-belysning för toaletten som lyser upp med hjälp av en rörelsesensor vilket betyder att du inte behöver tända i taket. Led-belysningen har 8 färger med mjuka övergångar, och fästet lätt på sidan av ringen, precis som ett toalettblock.

Tipsa en vänLäs mer om produkten

Toalettbelysning med LED-teknik

LED-belysning för din toalett som är enkel att montera och tänds automatiskt tack vare en inbyggd rörelsesensor i toalettbelysningen, så du slipper tända i taket under natten för att få ett behagligt ljus.


Perfekt present - Köp flera, spara mer!
 

LED-belysningen växlar mellan 8 färger i mjuka övergångar och släcks automatiskt när det inte längre finns någon rörelse. Belysningen är enkel att montera, den fästs på precis samma sätt som ett toalettblock på sidan av ringen.  

Specifikation: 

- Enkel att fästa

- 8 olika färger

- Rörelseaktiverad

- Drivs av 3 x AAA ( ingår ej)

Recensioner från kunder

5 av 5! 

(7)

5 5 7 LED belysning för toaletten
LED belysning för toaletten Det blev en lite trevligare att gå på toa om natten eller när det är mörkt. Man slipper tänder lampan.
katarina nilsson
5 av 5
Det blev en lite trevligare att gå på toa om natten eller när det är mörkt. Man slipper tänder lampan.
LED belysning för toaletten Jättesnyggt. Gästerna kommer att bli imponerade.
ylva zettergren
5 av 5
Jättesnyggt. Gästerna kommer att bli imponerade.
LED belysning för toaletten Skickade efter en beställning på 5 st lampor att ge bort till både barn och äldre barnbarn som flyttat hemifrån, tyckte det var en himla rolig mojäng. Har öppnat en av dom som kom i leverans några dagar efter köp, fungerar helt enligt beskrivning. Festligt sken och faktiskt ganska så praktiskt på kvällarna. Kan rekommendera.
Therese E
5 av 5
Skickade efter en beställning på 5 st lampor att ge bort till både barn och äldre barnbarn som flyttat hemifrån, tyckte det var en himla rolig mojäng. Har öppnat en av dom som kom i leverans några dagar efter köp, fungerar helt enligt beskrivning. Festligt sken och faktiskt ganska så praktiskt på kvällarna. Kan rekommendera.
LED belysning för toaletten Köpte denna till sambon i present, han är mycket nöjd, nu saknas det bara att han fäller ner ringen efter sig...
Kassandra
5 av 5
Köpte denna till sambon i present, han är mycket nöjd, nu saknas det bara att han fäller ner ringen efter sig...
LED belysning för toaletten Ger ett trevligt ljus som växlar, tänds automatiskt när man öppnar dörren till toan. Så se till att montera belysningen så att sensorn pekar mot dörren
Monkan
5 av 5
Ger ett trevligt ljus som växlar, tänds automatiskt när man öppnar dörren till toan. Så se till att montera belysningen så att sensorn pekar mot dörren
LED belysning för toaletten Funkar riktigt bra, lätt att fästa. Nu kan man skippa att tända i taken om man ska upp på natten och "kasta vatten" =)
Monza
5 av 5
Funkar riktigt bra, lätt att fästa. Nu kan man skippa att tända i taken om man ska upp på natten och "kasta vatten" =)
LED belysning för toaletten Gör det den ska, blir lite roligare att gå på toaletten nu
Alex
5 av 5
Gör det den ska, blir lite roligare att gå på toaletten nu
Lämna omdöme

LED belysning för toaletten

Välj ett betyg: