60 dagars ångerrätt

Fri frakt på alla köp

Över 300.000 kunder

Din varukorg

Fortsätt Handla

Upptäck smarta lösningar för dig och ditt hem på Sparnet!


Trend

Insekts- och skadedjursavstötare

Bli kvitt oönskade inkräktare

Smart teknik som med ett ofarligt ultraljud håller insekter och skadedjur borta från hemmet! Perfekt för hemmet, på camping eller i sommarstugan!

 399

 kr

/st

Vänligen välj:

Tips!

299 kr/st vid köp av 2 eller fler

Betala med Klarna på Sparnet.se

 Fri frakt inom ca 2-5 dagar
 Över 300 000 kunder i Sverige
 Öppet köp i 60 dagar

 

Gratis hemleverans till dörren!

Bli kvitt oönskade inkräktare

Smart teknik som med ett ofarligt ultraljud håller insekter och skadedjur borta från hemmet! Perfekt för hemmet, på camping eller i sommarstugan!

Tipsa en vänLäs mer om produkten

Avvisa insekter och skadedjur

Med denna superenkla insektsavvisare håller du hemmet säkert från oönskade kryp! Stoppa bara in aparaten i väggutaget så börjar ett ofarligt ultraljud att sända. Välj mellan vitt eller svart utförande på vägg-enheten. 


Tekniken är helt ofarligt för både husdjur och människor. Signalen täcker ett område på ca 5-60 m2. Köp med fördel flera stycken om du har ett större hus eller sommarställe för att säkra upp.  Superenkel att använda
✓ Håller insekter och skadedjur borta
✓ Ofarlig för människor och husdjur

 Perfekt för hemmet, kontoret, husvagnen eller i sommarstugan! Särskilt populär under varma sommrar när kryp som mygg, spindlar och annan ohyra trivs som bäst! Välj mellan svart eller vit enhet.

Recensioner från kunder

5 av 5! 

(1)

5 5 1 Insekts- och skadedjursavstötare
Insekts- och skadedjursavstötare VI har två st svara på sommarstället, en i huvudhuset och en i gästhuset. Har använt över sommaren och det blev skillnad tycker vi, framförallt i det mindre huset som varit hårt ansatt. Bara att klicka in i väggkontakten så startar den upp, väldigt lätt att använda med andra ord. Vi kan rekommendera produkten.
Ingela Fransson
5 av 5
VI har två st svara på sommarstället, en i huvudhuset och en i gästhuset. Har använt över sommaren och det blev skillnad tycker vi, framförallt i det mindre huset som varit hårt ansatt. Bara att klicka in i väggkontakten så startar den upp, väldigt lätt att använda med andra ord. Vi kan rekommendera produkten.
Lämna omdöme

Insekts- och skadedjursavstötare

Välj ett betyg:

Andra har också köpt