Kassan  Ändra 
Totalt: 0 kr
SwedishSvenska
  • SvenskaFri frakt - Betala i SEK
  • EnglishFree worldwide shipping
  • NorskGratis frakt - Betal i NOK

60 dagars ångerrätt

Fri frakt på alla köp

Över 200.000 kunder

Klarna

Varukorgen är tom

SwedishSvenska
  • SvenskaFri frakt - Betala i SEK
  • EnglishFree worldwide shipping
  • NorskGratis frakt - Betal i NOK
Partners & garanti

Fri frakt på alla köp

Över 200.000 kunder

Upptäck populära julklappar!Handla!

Page 2

Sparnet - Allt för din vardag!
 

Vilka är vi
Sparnet drivs av det svenska bolaget Stores For You AB beläget i centrala Stockholm. Vår grundidé ligger i att hitta och utveckla smarta produkter för dig och ditt hem, ofta med en speciell funktion eller utmärkande design. Sparnets sortiment är förändligt och baserat på säsong och trender samt produkter som frekvent förekommer i ens vardag. Våra hjärtan klappar dock lite extra för lösningar inom friluftsliv och motion.

Våra starkaste marknader är idag Sverige och Norge (Sparenet.no) samt global försäljning (Sparnets.com). Vi hanterar alla moment in-house från idé och produktion till logistik och kundvård. Tillsammans är vi ett starkt team med medarbetare som sköter allt från inköp, produktdesign, marknadsföring, webdesign, ekonomi och logistik. 

Sparnet är en av de större aktörerna i Norden inom sitt segment och hanterar 600-1000 beställningar per dag.Vår målsättning är att varje produkterbjudande ska kännas som ett riktigt fynd för dig som kund, oavsett om det är ett erbjudande inom heminredning, sporttillbehör, teknik, mode eller en skönhetsprodukt. Alla produkter levereras fraktfritt till dig med 60 dagars öppet köp/returrätt.Miljö och etiskt ansvar
Vi följer de direktiv som gäller inom EU och Sverige gällande material och jobbar kontinuerligt på att bli ännu bättre. Vi besöker kontinuerligt de leverantörer och fabriker vi samarbetar med för att säkerställa förhållanden, löner m.m och att fabrikerna följer landets lagar och Code of Conduct. De fabriker som samarbetar med Sparnet har även tillverkning åt ett flertal stora Skandinaviska detaljhandelsbolag. 

Det viktigaste i slutändan för oss är nöjda kunder. Vi lyssnar på era önskemål och anpassar vårt utbud, våra val av material och funktion utifrån all den värdefulla feedback vi får in. Tveka inte att höra av er till vår kundtjänst och berätta om vad ni är nöjda eller mindre nöjda med, kring hemsida, produkter eller serivce. En nöjd kund är vår högsta prioritet, vi lyssnar på Er! Vi tar mer än gärna emot feedback om våra artiklar, detaljer som är bra eller dåliga, om hemsidan, service och bemötande i allmänhet. Vi jobbar kontinuerligt på att alltid bli ännu lite bättre!


Sparnet.se
Stores For You AB
Org. nr. 559121-4464
Erik Dahlbergsgatan 30
115 32 Stockholm
kundtjanst@sparnets.com

 

60 dagars returrätt

Fri frakt 1-5 dagar

Köp nu, betala sen