Dina varor

Du har fri frakt!
Totalt: 0 kr
Checkout
Vilka fina varor du hittat.
Gå till kassan, snart är dom dina!

60 dagar öppet köp

Leveranstid 2-5 dagar

Över 200.000 kunder

60 dagars ångerrätt

Fri frakt på alla köp

Över 300.000 kunder

Meny
Hållbara
vardagssaker
SN
Vår story

Storyn bakom Sparnet

Med en ambition av att utveckla vardagslivets mest använda klädesplagg och tillbehör, så började Sparnets grundare att designa och tillverka lösningar för vardagsområden som friluftsliv, sport och teknik.
 


 

Grundidén låg i att kombinera olika funktonsområden inom ramarna för traditionella plagg samt tillföra en utmärkande design. Varumärket Beyond Active växte fram.

Hållbarhet växte sig även till en central punkt. Återanvändningsbart material, miljöcertifierat emballage och sjöfrakt blev en del av resan. Efter några år har hundratusentals kunder beställt våra produkter och vi är numera etablerade i bl.a. Sverige, Norge och Tyskland. 

Kundtjänst 

Vanliga frågor:


Var är min order?
Svar: Din order skickas hem direkt till dig eller till postombud. Just nu under julen är det extra hög belastning hos alla våra fraktpartners, vi ber därför om lite extra tålamod, varje order delas ut i turordning! 

Jag har köpt en LED-mössa som inte lyser
Svar: Batteriet är urladdat, ta ur LED-lampan ur mössan, dra av gummihöljet och stoppa in USB-stickan i t.ex. dator eller USB-adapter.


Retur av beställning  
För att kunna returnera en produkt behöver den vara oanvänd och i samma skick som när du mottog den. All märkning, inplastning och etiketter ska sitta kvar. Du som kund står själv för kostnaden vid en retur.

Underkläder (strumpor, trosor etc.), skönhetsprodukter (smink, lösögonfransar), hygien-artiklar (tandborstar/rakblad), ryggstöd/korsetter kan tyvärr inte bytas eller returneras.


Returadress:
Du har 60 dagar på dig att returnera produkten till oss räknat från dagen du mottagit ditt paket. Varan får inte vara använd och eventuell förpackning/inplastning måste returneras.

Märk returen med ditt ordernummer. Vi har ej möjlighet att ta emot returtypen "Rekommenderat brev", då detta kräver manuell upphämtning hos postombud. 

Returadress (ej besöksadress):
Sparnet.se  
ATT: Returavdelningen  
Banergatan 30
115 23 Stockholm
 

Hur parkopplar jag mina i7S Trådlösa Bluetooth hörlurar?
Svar: Följ medföljande manual i paketet eller titta på denna instruktionsvideo

Var är min orderbekräftelse?
Svar: Kontrollera din skräppost, ibland hamnar den av misstag där!

När kommer min Klarna-faktura?
Svar: Klarna-fakturan kommer normalt sett ca 1-4 dagar innan din order är leverad upp till ca 1 vecka efter. Kundtjänst

Vi svarar och löser alla typer av frågor som du som kund har kring våra produkter och leveranser. Vi återkommer så snabbt som möjligt under vardagar inom ca 1-2 dagar. Ange ordernummer för att att få snabbare hjälp.

 

Kontakta oss
* Obligatorisk uppgift

*

*
*
*