Dina varor

Du har fri frakt!
Totalt: 0 kr
Checkout
Vilka fina varor du hittat.
Gå till kassan, snart är dom dina!

60 dagar öppet köp

Leveranstid 2-5 dagar

Över 300.000 kunder

60 dagars ångerrätt

Fri frakt på alla köp

Över 300.000 kunder

Meny
Hållbara
vardagssaker
SN
Vår story

Storyn bakom Sparnet

Med en ambition av att utveckla vardagslivets mest använda klädesplagg och tillbehör, så började Sparnets grundare att designa och tillverka lösningar för vardagsområden som friluftsliv, sport och teknik.
 


 

Grundidén låg i att kombinera olika funktonsområden inom ramarna för traditionella plagg samt tillföra en utmärkande design. Varumärket Beyond Active växte fram.

Hållbarhet växte sig även till en central punkt. Återanvändningsbart material, miljöcertifierat emballage och sjöfrakt blev en del av resan. Efter några år har hundratusentals kunder beställt våra produkter och vi är numera etablerade i bl.a. Sverige, Norge och Tyskland. 
Portabel luftkylare / Fläkt (AC)

Liten och kraftfull fläkt som passar perfekt till husvagnen, sovrummet eller på kontoret. Kan kyla upp till 4 kvm utan problem.

 599 kr-33%
Ord.pris: 899 kr


Fri frakt inom 2-5 dagar

Kampanj!

499 kr/st vid köp av 2 eller fler
Köp flera, spara mera. Rabatten dras av i kassan.
Betala säkert med Klarna
Öppet köp i 60 dagar
Fri frakt!

Liten och kraftfull luftkylare som är lätt att använda, bara att hälla vatten i tanken, starta uppluftkylaren och njut. Tack vare den kompakta storleken kan du placera kylaren vart du vill, i sovrummet, på skrivbordet eller i husvagnen.

 Fungerar i alla standarduttag med USB
✓ Smidig och kompakt
✓ Miljövänlig och fri från freonerDet är enkelt att justera fläkten till den temperatur du vill ha och tack vare vattentanken på 750 ml kyls luften i upp till 8 timmar innan det är dags att fylla på behållaren igen.

Luftkylaren har en fläkt med tre hastigheter och led-belysning där du kan välja mellan 7 olika färger med en knapptryckning.Ett miljövänligt och billigt alternativ till en traditionell air-conditioner då denna luftkylare använder väldigt lite energi men kyler ändå upp ett normalstort rum utan problem.Många kunder köpte även:

Vadskydd med kompression (1 par)

Vadskydd med kompression (1 par)

Alltid lågt pris!
199 kr
Träningsstrumpor utan tår (3 par)

Träningsstrumpor utan tår (3 par)

Alltid lågt pris!
299 kr
Passfodral i läder

Passfodral i läder

Alltid lågt pris!
199 kr


Tillbaka uppmed raketfart!