60 dagars ångerrätt

Fri frakt på alla köp

Över 300.000 kunder

Din varukorg

Fortsätt Handla

Andra har också köpt

Elektriskt kryddkvarn

Elektriskt kryddkvarn

249 kr399 kr-38%
TrendWiFi förstärkare

WiFi förstärkare

399 kr599 kr-33%
Korthållare (RFID-säker)

Korthållare (RFID-säker)

199 kr499 kr-60%
TrendLED-belysning till din TV

LED-belysning till din TV

249 kr349 kr-29%

Upptäck smarta lösningar för dig och ditt hem på Sparnet!


Trend

JANUARIREA!

Portabel LED projektor - För dator, mobiltelefon, Chromecast

Bärbar projektor med HDMI och USB

En portabel projektor som projicerar en bild upp till 60 tum på väggen! Anslut mobilen eller datorn och njut av filmer och serier i din egna lilla hemmabio, Hdmi-adapter för både iPhone och Android ingår.

 799

 kr

/st

-43%Ord.pris: 1399 kr/st

Tips!

699 kr/st vid köp av 2 eller fler

 Fri frakt (1-5 dagar)
 Öppet köp i 60 dagar
 Över 300 000 kunder 

 

Bärbar projektor med HDMI och USB

En portabel projektor som projicerar en bild upp till 60 tum på väggen! Anslut mobilen eller datorn och njut av filmer och serier i din egna lilla hemmabio, Hdmi-adapter för både iPhone och Android ingår.

Tipsa en vänLäs mer om produkten

Skapa din egna hemmabio i sovrummet

Har du drömt om en hemmabio inne i sovrummet? Att kunna njuta av film, serie eller sportprogram liggandes i sängen tittandes på storbild? Eller att enkelt kunna ha med dig en över 60 tum stor skärm överallt i väskan? Med denna ultra-kompakta LED-projektor, som faktiskt ryms i handflatan, så är det äntligen möjligt!

"Funkar perfekt med Chromecast, jag spelar upp Netflix trådlöst från mobilen"

Med en bra bildkvalité för sin lilla storlek kan du enkelt koppla in projektorn till alla tänkbara enheter som mobiltelefon, dator, USB-minnen, TV-spel och mycket mer! 

 

Hdmi-adapter som både passar till iPhone och Android ingår, så att du enkelt kan koppla in din mobiltelefon och spela upp Youtube eller Netflix direkt till projektorn med en videoformatsupplösning (SVGA) på 800x600. 


Visa upp till 60" bild 
✓ Enkel att använda
✓ Perfekt i sovrummet
✓ Barnen favorit för hemmabio
Med en portabel projektor så kan du enkelt variera var hemmabion ska finnas, eller om du vill ta med den till landstället eller kontoret. Spela upp film och serier från din dator eller använd din mobiltelefon för att via Chromecast eller mobiladapter (som ingår).

Inte minst hos barnen är den portabla mini-projektorn en riktig storfavorit. Slå på ett barnprogram på Netflix på storskäm på väggen eller i taket och dom kommer sitta som trollbundna till hemmabion. 


 
Specifikation:
- HDMI-ingång
- VGA-ingång
- USB-ingång (för Chromecast)
- Fjärrkontroll 
- Engelsk manual
- Strömkabel (väggström)
- Högtalare: Ja, inbyggd
- Ljudkabel för externa högtalare
- Strömförbrukning: 10-24W
- Ingångsspänning: 12
- Anslutningar: SD-kortplats, VGA-port, 3-i-1 AV In, USB-läsare, HDMI
- Videoformatupplösning SVGA (800x600)
- Ljusstyrka: 2000
- Lamptyp: LED
- Mått: 12.64*8.58*4.77
- Projektionsavstånd: 1,5 - 3 meter

Vi reserverar oss för att sladden till mobiltelefon eventuellt inte fungerar med samtliga mobiltelefoner och versioner av operativsystem för iPhone/Android. Anslut isåfall projektorn till annan källa som dator, minneskort eller Chromecast.

Recensioner från kunder

4.29 av 5! 

(7)

4.29 5 7 Portabel LED projektor - För dator, mobiltelefon, Chromecast
Portabel LED projektor - För dator, mobiltelefon, Chromecast Köpte den med sladd att koppla in mobil till vilket verkligen uppskattades! helt sjukt att inga andra projektor-märken skickar med sladd. Har bara testat en gång men bilden visades direkt när jag slog på Youtube. Bilden är OK. Jag kan rekommendera, har kikat runt en del och vill man köpa projektor för runt tusenlappen så är denna bästa alternativet jag kunde hitta.
Daniel Vik
5 av 5
Köpte den med sladd att koppla in mobil till vilket verkligen uppskattades! helt sjukt att inga andra projektor-märken skickar med sladd. Har bara testat en gång men bilden visades direkt när jag slog på Youtube. Bilden är OK. Jag kan rekommendera, har kikat runt en del och vill man köpa projektor för runt tusenlappen så är denna bästa alternativet jag kunde hitta.
Portabel LED projektor - För dator, mobiltelefon, Chromecast Helt klart prisvärd, men förvänta er inte kristall-klar bild i 4k upplösning
Ove
4 av 5
Helt klart prisvärd, men förvänta er inte kristall-klar bild i 4k upplösning
Portabel LED projektor - För dator, mobiltelefon, Chromecast Riktigt nöjd! Ungarna älskar den, lätt att flytta runt. Har tittat på en hockey-match på den och fungerade bra! Ljudet är helt OK ur projektorn men man kunde även koppla in extern ljudkälla vilket jag gjorde.
THomas
5 av 5
Riktigt nöjd! Ungarna älskar den, lätt att flytta runt. Har tittat på en hockey-match på den och fungerade bra! Ljudet är helt OK ur projektorn men man kunde även koppla in extern ljudkälla vilket jag gjorde.
Portabel LED projektor - För dator, mobiltelefon, Chromecast Som tidigare personer skrivit, med tanke på priset tycker jag att den fungerar bra
Keyko
4 av 5
Som tidigare personer skrivit, med tanke på priset tycker jag att den fungerar bra
Portabel LED projektor - För dator, mobiltelefon, Chromecast Synd att det inte finns chromcast inbyggd, jag tycker det blir jobbigt att koppla in samma saker i den, sen vore det bra om den kom i andra färger också
Camilla
3 av 5
Synd att det inte finns chromcast inbyggd, jag tycker det blir jobbigt att koppla in samma saker i den, sen vore det bra om den kom i andra färger också
Portabel LED projektor - För dator, mobiltelefon, Chromecast Var lite svår att ställa in, instruktionsboken kunde varit längre, men funkar smidigt att köra med chromcast inkopplad
Pelle Rask
4 av 5
Var lite svår att ställa in, instruktionsboken kunde varit längre, men funkar smidigt att köra med chromcast inkopplad
Portabel LED projektor - För dator, mobiltelefon, Chromecast Bra bild om man ser till priset på projektorn, kräver att du har det väldigt mörkt i rummet när den ska användas, annrs inget att klaga på
Krister
5 av 5
Bra bild om man ser till priset på projektorn, kräver att du har det väldigt mörkt i rummet när den ska användas, annrs inget att klaga på
Lämna omdöme

Portabel LED projektor - För dator, mobiltelefon, Chromecast

Välj ett betyg:

Andra har också köpt

TrendWiFi förstärkare

WiFi förstärkare

399 kr599 kr-33%
Sugrör i metall (4 st)

Sugrör i metall (4 st)

169 kr299 kr-44%