Dina varor

Du har fri frakt!
Totalt: 0 kr
Checkout
Vilka fina varor du hittat.
Gå till kassan, snart är dom dina!

60 dagar öppet köp

Leveranstid 2-5 dagar

Över 300.000 kunder

60 dagars ångerrätt

Fri frakt på alla köp

Över 300.000 kunder

Meny
Hållbara
vardagssaker
SN
Vår story

Storyn bakom Sparnet

Med en ambition av att utveckla vardagslivets mest använda klädesplagg och tillbehör, så började Sparnets grundare att designa och tillverka lösningar för vardagsområden som friluftsliv, sport och teknik.
 


 

Grundidén låg i att kombinera olika funktonsområden inom ramarna för traditionella plagg samt tillföra en utmärkande design. Varumärket Beyond Active växte fram.

Hållbarhet växte sig även till en central punkt. Återanvändningsbart material, miljöcertifierat emballage och sjöfrakt blev en del av resan. Efter några år har hundratusentals kunder beställt våra produkter och vi är numera etablerade i bl.a. Sverige, Norge och Tyskland. 
Smartwatch Klocka (Ultra) - Gummiarmband

Håll koll på allt från tid och datum till steg, sömncykler, kaloriförbränning och hjärtslag. Du kan även läsa dina SMS i denna klocka. Få ut mer av både din träning och vardag! Passar iPhone och Android med batteritid på flera dygn.

 499 kr-29%
Ord.pris: 699 kr


Välj utförande:

Vänligen välj:

Fri frakt inom 2-5 dagar

Betala säkert med Klarna
Öppet köp i 60 dagar
Fri frakt!

Fullt utrustad smartwatch 
Denna populära och stilrena smartklocka har en otroligt skön passform samtidigt som den bjuder på alla tänkbara funktioner. Med mätetal som stegräkning, kaloriräknare, distansmätare och hjärtfrekvens så kan du tracka all form av aktivitet och träning!

Från väderleksrapport till sömnanalys
Du kan enkelt visa information om kommande väder med gradantalet, regnrisk samt aktuella nyheter med text och bild. Tack vare den högupplösta skärmen med över 100.000 st färgpunkter så visas allting tydligt och lätt-överskådligt.

✓ Stegräknare, kaloriförbränning och sömnmätare
✓ Synka med mobil - Visa meddelanden/samtal
✓ Bekvämt & anpassningsbart gummiarmband
✓ Flera dygns batteritid
✓ Unisex-modell

Denna fullt trustade smartklocka kan enkelt parkopplas med din telefon (både iPhone och Android) för att visa meddelande, hälsoinformation eller för att koppla samtal. Tillskillnad från enklare modeller är klockan fullt vattentålig och har en förlängd batteritid på flera dygn. Du synkar smidigt med hälso-applikation i mobilen.

 

Klockan har även en inbyggd sömnmonitor som mäter din sömn för att bl.a. kunna anpassa mobiltelefonens väckarklocka efter. Det inbyggda batteriet laddas enkelt upp via medföljande USB-kabel. Många kunder köpte även:

Myggnät med magnet för dörr

Myggnät med magnet för dörr

Alltid lågt pris!
249 kr
BH utan bygel - Comfort Bra (3-pack)

BH utan bygel - Comfort Bra (3-pack)

Alltid lågt pris!
399 kr
LED-belysning till din TV

LED-belysning till din TV

Alltid lågt pris!
299 kr
Läckra jeanstight

Läckra jeanstight

Alltid lågt pris!
299 kr


Tillbaka uppmed raketfart!