60 dagars ångerrätt

Fri frakt på alla köp

Över 300.000 kunder

Din varukorg

Fortsätt Handla

Upptäck smarta lösningar för dig och ditt hem på Sparnet!


Träningstights med mobilficka

Leggings med ficka för mobil

De perfekta tightsen för alla typer av träning! Hög midja och perfekt passform. Håll mobilen säkert på plats medan du tränar. Från märket Beyond Active.

 349

 kr

/st

-30%Ord.pris: 499 kr/st

Vänligen välj:

Tips!

279 kr/st vid köp av 2 eller fler

Betala med Klarna på Sparnet.se

 Fri frakt inom ca 2-5 dagar
 Över 300 000 kunder i Sverige
 Öppet köp i 60 dagar

 

Gratis hemleverans till dörren!

Leggings med ficka för mobil

De perfekta tightsen för alla typer av träning! Hög midja och perfekt passform. Håll mobilen säkert på plats medan du tränar. Från märket Beyond Active.

Tipsa en vänLäs mer om produkten

Träningstights med mobilficka

Läckra leggings för alla typer av träning! Hög midja, förstärkt av resår, som bidrar till en otroligt bekväm passform och en snygg siluett. På vardera ben finns en insydd mobilficka så att du enkelt kan ta med dig mobiltelefonen till gymmet eller löprundan. 


Powerwalks, joggingturer och högintensiv träning är bara några aktiviteter där dessa tights passar in. 
 

 Resår i linningen - Slimmande effekt
✓ Fickor på sidan anpassade för mobiltelefon  
✓ Bekväm modell med bra passform
✓ Material som andas


Dessa tights är utformad för att vara lika komfortabla som estetiskt snygga! Dom både slimmar och ger en fin form vid midja, lår och bak. 

Recensioner från kunder

5 av 5! 

(2)

5 5 2 Träningstights med mobilficka
Träningstights med mobilficka Otroligt sköna och perfekt passform, supernöjd med dessa tights. Var lite tveksam först då priset var lågt, brukar innebära att kvaliten blir lidande, men inte i detta fall, kan starkt rekommendera dessa leggings speciellt för dig som tränar mycket och hårt, dom håller sig på plats under ett helt pass och jag har aldrig behövt dra upp dom vilket är ett stort +
Helene
5 av 5
Otroligt sköna och perfekt passform, supernöjd med dessa tights. Var lite tveksam först då priset var lågt, brukar innebära att kvaliten blir lidande, men inte i detta fall, kan starkt rekommendera dessa leggings speciellt för dig som tränar mycket och hårt, dom håller sig på plats under ett helt pass och jag har aldrig behövt dra upp dom vilket är ett stort +
Träningstights med mobilficka Sitter väldigt bra på mig, perfekt längd i både midjan och benen, riktigt smidigt med plats för mobilen när man tränar =)
Maja U
5 av 5
Sitter väldigt bra på mig, perfekt längd i både midjan och benen, riktigt smidigt med plats för mobilen när man tränar =)
Lämna omdöme

Träningstights med mobilficka

Välj ett betyg: