60 dagars ångerrätt

Fri frakt på alla köp

Över 500.000 kunder

Din varukorg

Fortsätt Handla

Upptäck smarta lösningar för dig och ditt hem på Sparnet!


Singles Day 2019


Singles Day deals på Sparnet 11/11 2019

 

Singles Day 2019 - Deals Sparnet

Nu kommer Singles Day 2019 med riktigt bra kampanjer och deals på Sparnet för kunder - oavsett relation eller inte smiley 
Vi har handplockat produkter inom både hemelektronik, tekniktillbehör men också sport, fritid och tekniktillbehör. Några av kampanjprodukterna under Singles Day-kampanjen med bra REA är trådlösa hörlurar, smartwatch, steamer, tränings leggings, sport-BH, touch-handskar, mössor, kompressionsstrumpor och mycket mer!
 

Bakgrund till Singles Day

Vad är fenomenet Singles Day och vad är det vi firar? Svaret på frågan härstammar hela vägen från Kina, där studenterna på Nanjing University ville få en dedikerad dag för att fira alla singlar! Detta kom som en protest mot Alla hjärtans dag som lyfter fram alla relationer, vilket personer utan en relation var utan fram till att vågen Singles Day kom till. Dagen utvecklade sig sedan från att enbart röra sig om en dag för att hylla singlar till att bli en av världens absolut största kampanj-dagar för alla typer civilstånd, relation eller ej. Många blandar ihop Singles day med den mer etablerade Black Friday inom teknik och hemelektronik, men faktum är att det ser ut som att singlarnas högtid nu ser ut att gå om sett till storlek. 

 

Våra erbjudanden under Singles Day

Sparnet har sedan start valt att stötta denna högtid genom att erbjuda våra bästsäljande varor till kampanjpriser under tidsbegränsade deals. Detta gör vi då vi vet att många av våra kunder handlar sina julklappar redan i början på november under Singles Day. Som ovan nämnt ingår det produkter från de flesta av våra kategorier och vi ser till att ha en extra hög bemanning för att kunde leverera samma höga service som vanligt under hela Singles day-yran. 

 

Handla julklappar på Singels Day

För varje år blir vi i Sverige tidigare och tidigare julklappar. En av de stora fördelarna med att köpa under kampanjtillfällena är självklart priset. Under Singles Day hittar man samma produkter som under senare delen av vintern, men till kampanj-priser. Denna trend har gjort att många beställer julklappar redan i november, vilket i undersökningar visat främst bero på att kunderna vill slippa långa köer i butik men också för att man vill vara helt säker på att den present eller julklapp man ska ge bort inte hinner ta slut strax innan julafton.

 

Hur gör jag för att ta del av kampanjen?

Svaret är superenkelt! Du klickar på länken nedan som tar dig till alla utvalda bästsäljare med rabatterat pris! Du får som vanligt ta del av fri frakt och snabb leverans från vårt lager i Sverige i Norrköping. Singles Day är som sagt ett perfekt tillfälle att handla årets juklappar till ett bra pris. Hitta den perfekta presenten utan långa butiksköer och betala antingen direkt eller med faktura utan extra kostnad! Vilket är ditt nästa fynd?