BOX_HEADING_CART

HEADING_CART_FREESHIP
Total: 0 kr
Checkout
CART_TEXT_USP
CART_TEXT_INFO

60 dagars ångerrätt

Fri frakt på alla köp

Över 200.000 kunder

HAMBURGER_MENU
TOP_TEXT_HALLBART SN
TOP_TEXT_STORY

Storyn bakom Sparnet

Med en ambition av att utveckla vardagslivets mest använda klädesplagg och tillbehör, så började Sparnets grundare att designa och tillverka lösningar för vardagsområden som friluftsliv, sport och teknik.
 


 

Grundidén låg i att kombinera olika funktonsområden inom ramarna för traditionella plagg samt tillföra en utmärkande design. Varumärket Beyond Active växte fram.

Hållbarhet växte sig även till en central punkt. Återanvändningsbart material, miljöcertifierat emballage och sjöfrakt blev en del av resan. Efter några år har hundratusentals kunder beställt våra produkter och vi är numera etablerade i bl.a. Sverige, Norge och Tyskland. 
Superstark ficklampa - Lyser upp till 4 km

 249 krSave: 58% off
NORMAL_PRICE599 kr


Välj utförande:

Please Choose:

Fri frakt inom 2-5 dagar

Estimated delivery in 3-6 days

TIPS: Köp 2 st för 499 kr - Klicka här! »

Ficklampan är, precis som den heter, en extremt stark ficklampa som syns på 4 km avstånd och är 40 ggr starkare än en vanlig ficklampa. Med sina 1000 lumen är denna ficklampa verkligen en "high performance tactical flashlight". Den kraftfulla ficklampan kan lysa då den är fryst och när den är under vatten. Presenttips - Köp 2 st för endast 499 kr - Klicka här! »
 

✓ Fast grepp och säkerhetsarmband 
✓ Syns på 4 km avstånd
✓ Lyser 40 gånger starkare än en vanlig ficklampa
✓ Kan lysa när den är fryst och under vatten

Den vattentäta ficklampan har även en teleskopsfunktion som gör att du enkelt kan zooma ljusnivån genom att justera längden på ficklampan (se bild). 
 

Drivs med 3 st. AAA (ingår ej) eller med uppladdningsbart 18650-batteri (ingår ej). Batterihållare ingår. Vikt: 408 gram.

 TIPS: Köp 2 st för 499 kr - Klicka här! »