BOX_HEADING_CART

HEADING_CART_FREESHIP
Total: 0 kr
Checkout
CART_TEXT_USP
CART_TEXT_INFO

60 dagars ångerrätt

Fri frakt på alla köp

Över 300.000 kunder

HAMBURGER_MENU
TOP_TEXT_HALLBART SN
TOP_TEXT_STORY

Storyn bakom Sparnet

Med en ambition av att utveckla vardagslivets mest använda klädesplagg och tillbehör, så började Sparnets grundare att designa och tillverka lösningar för vardagsområden som friluftsliv, sport och teknik.
 


 

Grundidén låg i att kombinera olika funktonsområden inom ramarna för traditionella plagg samt tillföra en utmärkande design. Varumärket Beyond Active växte fram.

Hållbarhet växte sig även till en central punkt. Återanvändningsbart material, miljöcertifierat emballage och sjöfrakt blev en del av resan. Efter några år har hundratusentals kunder beställt våra produkter och vi är numera etablerade i bl.a. Sverige, Norge och Tyskland. 
Smarta borsthandskar för hund och katt (1 par)

 199 krSave: 34% off
NORMAL_PRICE299 kr


Välj utförande:

Please Choose:

Fri frakt inom 2-5 dagar

Estimated delivery in 3-6 days

 

Köp 2 par för 349 kr - Klicka här! »

Trött på hund eller katthår i hemmet?

Komplett set med handskar som samlar upp hår, damm eller annat oönskat från dina husdjurs päls. Tack vare de smarta  silikonborsthåren så får du enkelt upp allt ur pälsen samtidigt som din hund eller katt får en bekväm massage.

✓ Skonsamma silikonborsthår 
✓ Komplett par handskar (2 st handskar) 
✓ Ren päls på nolltid
Nu slipper du omständiga och oönskade tvättar i duschen med din hund eller katt, med några enkla borsttag med handskarna så är pälsen ren igen! Behöver din vän också ett par? Köp 2 st för endast 349 kr - Klicka här! »

I paketet medföljer en vänster- och en högerhandske som enkelt går att rengöra. Handskarna är i unisex-storlek som går att anpassa med kardborre vid handleden. Gör som tusentals redan gjort och få ett hem fritt från oönskade djurhår samtidigt som dina husdjur får en ren och fin päls!

Köp 2 par för 349 kr - Klicka här! »

 Customers who bought this product also purchased...