Dina varor

Du har fri frakt!
Totalt: 0 kr
Checkout
Vilka fina varor du hittat.
Gå till kassan, snart är dom dina!

60 dagar öppet köp

Leveranstid 2-5 dagar

Över 200.000 kunder

60 dagars ångerrätt

Fri frakt på alla köp

Över 200.000 kunder

Meny
Hållbara
vardagssaker
SN
Vår story

Storyn bakom Sparnet

Med en ambition av att utveckla vardagslivets mest använda klädesplagg och tillbehör, så började Sparnets grundare att designa och tillverka lösningar för vardagsområden som friluftsliv, sport och teknik.
 


 

Grundidén låg i att kombinera olika funktonsområden inom ramarna för traditionella plagg samt tillföra en utmärkande design. Varumärket Beyond Active växte fram.

Hållbarhet växte sig även till en central punkt. Återanvändningsbart material, miljöcertifierat emballage och sjöfrakt blev en del av resan. Efter några år har hundratusentals kunder beställt våra produkter och vi är numera etablerade i bl.a. Sverige, Norge och Tyskland. 
Nattlampa Stjärnhimmel - Projektorlampa

Skapa en egen stjärnhimmel i sovrummet! Supercool nattlampa med LED-projektor som ger ett stämningsfullt sken. Finns i färgerna blå, rosa och svart.

 249 kr-29%
Ord.pris: 349 kr


Välj utförande:

Vänligen välj:

Färg

Fri frakt inom 2-5 dagar

Över 200.000 kunder
Leveranstid 2-5 dagar
Öppet köp i 60 dagar
Helt gratis frakt

Kan man inte resa ut i rymden så får man ta rymden till sig! Den stämningsfulla nattlampan, även kallad Star Master, är sovrummets favorit som med hjälp av sin inbyggda projektor lyser upp en stjärnhimmel i sovrummet. 
 

 Skapa en egen stjärnhimmel i sovrummet!
 Växla mellan två ljus-lägen (fast sken/skimrande)
 Drivs med energisnål LED-teknik

Placera sovrumslampan när väggen i ett mörkt rum för att ta in hela effekten. Den fungerar även bra mitt i ett rum om det är helt nedsläkt och mörkt. Eftersom lampan är batterdriven så kan du placera den precis vart du vill. Lampans ljus projicerar en stjärnhimmel i en 360 graders radie samt i taket.Det finns två lägen; ett vit-ljus läge med endast ett vitt sken samt ett LED-läge där ljuset skimrar och förändras i olika färger.  Dessa två lägen kan aktiveras separat eller kombineras. Ström: 3x AA batterier eller el-adapter (ingår ej). Mått: 11,7 x 9 cm.