BOX_HEADING_CART

HEADING_CART_FREESHIP
Total: 0 kr
Checkout
CART_TEXT_USP
CART_TEXT_INFO

60 dagars ångerrätt

Fri frakt på alla köp

Över 300.000 kunder

HAMBURGER_MENU
TOP_TEXT_HALLBART SN
TOP_TEXT_STORY

Storyn bakom Sparnet

Med en ambition av att utveckla vardagslivets mest använda klädesplagg och tillbehör, så började Sparnets grundare att designa och tillverka lösningar för vardagsområden som friluftsliv, sport och teknik.
 


 

Grundidén låg i att kombinera olika funktonsområden inom ramarna för traditionella plagg samt tillföra en utmärkande design. Varumärket Beyond Active växte fram.

Hållbarhet växte sig även till en central punkt. Återanvändningsbart material, miljöcertifierat emballage och sjöfrakt blev en del av resan. Efter några år har hundratusentals kunder beställt våra produkter och vi är numera etablerade i bl.a. Sverige, Norge och Tyskland. 
Värmereglerande ankelstrumpor i Bambu-fiber (5-pack)

 249 krSave: 50% off
NORMAL_PRICE499 kr


Fri frakt inom 2-5 dagar

Estimated delivery in 3-6 days

 

Köp två 5-pack för 499 kr - Klicka här! »

Totalt 5 par supersköna strumpor i bambu-material med silikondetaljer för extra fast grepp. Äntligen en par strumpor som andas och motverkar fotsvett. Detta tack vare att de är tillverkade i bambu-fiber med tusentals osynliga hål som skapar bra cikulation. Strumporna passar lika bra till vardags som för träning.

Bambu är ett extremt absorberande material som håller dig torr och suger upp ca 7 gånger mer än vanligt bomull! Det har även värmereglerande egenskaper, vilket gör att plagget håller dig sval på sommaren och varm på vintern. Behöver din partner också? Köp två 5-pack i valfria storlekar för bara 499 kr - Klicka här! »
 

 Material som andas (Bambu-fiber) 

✓ Fast grepp (silikonförstärkta)
✓ Prisvärt 5-pack i olika färger
 Tack vara silikondetaljer i hälen på strumporna så sitter strumporna på plats bättre, vilket gör att du får extra bra grepp vid all typ av fysisk aktivitet genom att strumporna inte glider ner.

Passar perfekt för dig som går mycket under en arbetsdag. Låg modell som inte syns i skorna. One-size storlek som anpassar sig, passar bäst för dig med skostorlek mellan 36 till 45.

I paketet ingår följande färger: 
- 1 par svarta
- 1 par grå/mörkblå
- 1 par vit/turkos
- 1 par vit/ljusgrå

- 1 par svarta/ljusgrå

Material:
75% bambu, 20% nylon, 5% elastan
Maskintvätt: Ja, 40 grader


Köp två 5-pack för 499 kr - Klicka här! »

 Customers who bought this product also purchased...