BOX_HEADING_CART

HEADING_CART_FREESHIP
Total: 0 kr
Checkout
CART_TEXT_USP
CART_TEXT_INFO

60 dagars ångerrätt

Fri frakt på alla köp

Över 300.000 kunder

HAMBURGER_MENU
TOP_TEXT_HALLBART SN
TOP_TEXT_STORY

Storyn bakom Sparnet

Med en ambition av att utveckla vardagslivets mest använda klädesplagg och tillbehör, så började Sparnets grundare att designa och tillverka lösningar för vardagsområden som friluftsliv, sport och teknik.
 


 

Grundidén låg i att kombinera olika funktonsområden inom ramarna för traditionella plagg samt tillföra en utmärkande design. Varumärket Beyond Active växte fram.

Hållbarhet växte sig även till en central punkt. Återanvändningsbart material, miljöcertifierat emballage och sjöfrakt blev en del av resan. Efter några år har hundratusentals kunder beställt våra produkter och vi är numera etablerade i bl.a. Sverige, Norge och Tyskland. Kraftfull Koppartejp mot sniglar

 149 krSave: 63% off
NORMAL_PRICE399 kr


Fri frakt inom 2-5 dagar

Estimated delivery in 3-6 days

 

Köp 2 st för 249 kr - Klicka här! »

Bli kvitt mördarsniglarna med stilren koppartejp

Slitstark koppartejp på hela 25 meter som hindrar sniglar och mördarsniglar att krypa upp i dina krukor och odlingar på ett miljövänligt vis. Koppartejpen gör att det uppstår en statisk elektricitet som hindrar sniglarna att komma förbi. Många växter att skydda? Köp 2 st för endast 249 kr - Klicka här! »

Längden täcker ca 6 pallkragar eller 25 krukor. Tillskillnad från enklare koppartejp har denna en generös bredd på ca 30 mm som gör att sniglarna inte tar sig över.
 

 Håller mördarsniglarna borta
 Stilren och trendig koppar
 Hela 25 meter lång och ca 30 mm bred

 

Enkelt att montera, självhäftande – tejpa bara på utsidan. Dessutom miljövänligt eftersom du inte använder några gifter. Det går även utmärkt att häfta över koppartejpen för att ge extra fäste på t.ex. trälådor. 

Om bara kopparn hålls ren från smuts och damm så varar effekten i flera säsonger. Tack vare längden på 25 meter så har du tillräckigt med koppartejp för att skydda ett stort antal blomlådor och krukor i trädgården mot oönskade inkräktare.

Köp 2 st för 249 kr - Klicka här! »Customers who bought this product also purchased...

Tandborstar i bambu (7-pack)

Tandborstar i bambu (7-pack)

ALWAYS_GOOD_PRICE
169 kr
Wizard-Wand Sminkborstar (5 st)

Wizard-Wand Sminkborstar (5 st)

ALWAYS_GOOD_PRICE
249 kr
Tummy Control Leggings - Hög midja

Tummy Control Leggings - Hög midja

ALWAYS_GOOD_PRICE
399 kr