BOX_HEADING_CART

HEADING_CART_FREESHIP
Total: 0 kr
Checkout
CART_TEXT_USP
CART_TEXT_INFO

60 dagars ångerrätt

Fri frakt på alla köp

Över 300.000 kunder

HAMBURGER_MENU
TOP_TEXT_HALLBART SN
TOP_TEXT_STORY

Storyn bakom Sparnet

Med en ambition av att utveckla vardagslivets mest använda klädesplagg och tillbehör, så började Sparnets grundare att designa och tillverka lösningar för vardagsområden som friluftsliv, sport och teknik.
 


 

Grundidén låg i att kombinera olika funktonsområden inom ramarna för traditionella plagg samt tillföra en utmärkande design. Varumärket Beyond Active växte fram.

Hållbarhet växte sig även till en central punkt. Återanvändningsbart material, miljöcertifierat emballage och sjöfrakt blev en del av resan. Efter några år har hundratusentals kunder beställt våra produkter och vi är numera etablerade i bl.a. Sverige, Norge och Tyskland. 
Passfodral i läder (Biljett- och korthållare)

Praktisk biljett- och korthållare som håller passet helt och rent i väskan. Gott om förvaring även för kort och flygbiljett för att hålla alla resehandlingar samlade.

 199 krSave: 60% off
NORMAL_PRICE499 kr


Välj utförande:

Please Choose:

Fri frakt inom 2-5 dagar

Estimated delivery in 3-6 days

 

TIPS: Köp 2 par för 299 kr - Klicka här! »

Stilrent passfordral i valfri färg

Trött på att ditt pass tar stryk och bleknar efter långresor i fuktig väska? Eller vill du bara hålla passet, kort och flybiljetter samlat på ett säkert sätt? Här är lösningen! Passplånboken är tillverkad i i PU-läder med smart förvaring för biljett och flera kreditkort. Överraska ditt resesällskap: Presenttips - Köp 2 par för endast 2909 kr - Klicka här! »

Många olika färger - Välj ovanför köpknappen!

✓ Samla biljett, kort och pass på samma ställe

✓ Håller ditt pass skyddad från slitningar

✓ Tillverkat i hållbart PU-läder


 

Skjut enkelt in ditt pass i fodralet och förvara det säkert tillsammans med din biljett och andra kort under resan. Ett stilfullt och smart sätt att ha alla handlingar tillgängliga på samma plats med en passhållare!

TIPS: Köp 2 par för 299 kr - Klicka här! »Customers who bought this product also purchased...