BOX_HEADING_CART

HEADING_CART_FREESHIP
Total: 0 kr
Checkout
CART_TEXT_USP
CART_TEXT_INFO

60 dagars ångerrätt

Fri frakt på alla köp

Över 200.000 kunder

HAMBURGER_MENU
TOP_TEXT_HALLBART SN
TOP_TEXT_STORY

Storyn bakom Sparnet

Med en ambition av att utveckla vardagslivets mest använda klädesplagg och tillbehör, så började Sparnets grundare att designa och tillverka lösningar för vardagsområden som friluftsliv, sport och teknik.
 


 

Grundidén låg i att kombinera olika funktonsområden inom ramarna för traditionella plagg samt tillföra en utmärkande design. Varumärket Beyond Active växte fram.

Hållbarhet växte sig även till en central punkt. Återanvändningsbart material, miljöcertifierat emballage och sjöfrakt blev en del av resan. Efter några år har hundratusentals kunder beställt våra produkter och vi är numera etablerade i bl.a. Sverige, Norge och Tyskland. 
Kompressionstights - Fitness leggings

 299 krSave: 63% off
NORMAL_PRICE799 kr


Välj utförande:

Please Choose:

Fri frakt inom 2-5 dagar

Estimated delivery in 3-6 days

 

Kompressionstights för slimmad figur och push-up effekt
De perfekta tightsen för alla typer av träning! Hög midja som bidrar till en otroligt bekväm passform och en snygg siluett. Powerwalks, joggingturer och högintensiv träning är sådana aktiviteter där kompressionstights passar mycket bra.

Varför kompressionstights? Skälen är många! Kompressionstights ger musklerna ökat stöd så att vibrationerna minskar och kan även se till att öka blodcirkulationen, som medför att syresättningen till musklerna ökar
 

 Minskar risken för skador
✓ Bekväm modell
✓ Slimmande effekt 
✓ Få ut mer av all aktivitet


Dessa tights är utformad för att vara lika komfortabla som estetiskt snygga! Dom både slimmar och ger en push-up effekt för fin form där bak. Nedre vaden (där det ska vara som mest kompression så att blodet trycks upp nedifrån) är designade med förstärkt kompressionsyta.

Kompressionsstrumpor-bild

Kompressionen ska även stöjda de större muskelgrupperna (exempelvis lårmusklerna), vilket dessa gör. Samtiidgt är dom lite mindre tighta runt leder, som fotleden och knä, där det inte ska vara så mycket kompression. Med en medelhög midja och skarpa linjer ser du både sportig ut samtidigt som dom sitter bekvämt och låter kompressionen göra sitt jobb!