BOX_HEADING_CART

HEADING_CART_FREESHIP
Total: 0 kr
Checkout
CART_TEXT_USP
CART_TEXT_INFO

60 dagars ångerrätt

Fri frakt på alla köp

Över 300.000 kunder

HAMBURGER_MENU
TOP_TEXT_HALLBART SN
TOP_TEXT_STORY

Storyn bakom Sparnet

Med en ambition av att utveckla vardagslivets mest använda klädesplagg och tillbehör, så började Sparnets grundare att designa och tillverka lösningar för vardagsområden som friluftsliv, sport och teknik.
 


 

Grundidén låg i att kombinera olika funktonsområden inom ramarna för traditionella plagg samt tillföra en utmärkande design. Varumärket Beyond Active växte fram.

Hållbarhet växte sig även till en central punkt. Återanvändningsbart material, miljöcertifierat emballage och sjöfrakt blev en del av resan. Efter några år har hundratusentals kunder beställt våra produkter och vi är numera etablerade i bl.a. Sverige, Norge och Tyskland. 
Posture T-shirt - Få en rakare hållning

Sträck på dig med ett trippelverkande t-shirt som både ger stöd för rygg och midja samt kan ha en smärtlindrande verkan.

 399 krSave: 50% off
NORMAL_PRICE799 kr


Välj utförande:

Please Choose:

Fri frakt inom 2-5 dagar

Estimated delivery in 3-6 days

Investera i en T-shirt som ger dig exta stöd både vid vardagliga aktiviter och vid stillasittande stunder. Tillverkad i ett slitstarkt material som andas och därför lämpar sig lika bra under arbetsdagen som till träningspasset.
 

Smärta i rygg, nacke och leder är vanliga åkommor som drabbar dig med stillasittande arbete eller dålig hållning. Sträck på dig med ett trippelverkande t-shirt som både ger stöd för rygg och midja samt kan ha en smärtlindrande verkan.


✓ Ger stabiliserad rygg och förbättrad hållning 
✓ Stärker upp midja
✓ Ergonomisk och bekväm design
✓ Kan motverka ryggont

✓ Material som andas

Denna posture T-shirt gör så att du automatiskt får en korrekt och rakare hållning med ryggraden i rätt position och tillbakadragna axlar, vilket även kan hjälpa dig att undvika ryggproblem.Specifikation:
Färg: Svart, vit eller blå.
Material: Bomull och Neopren (Air-function)
Passform: Stretchbart plagg som anpassar sig succesivt efter din kropp
Maskintvätt: Ja

Storleksguide:
Herr: Normalstorlekar
Dam: Stora i storleken. Ligger du t.ex. mellan Medium och Large, välj MediumCustomers who bought this product also purchased...

Korthållare (RFID-säker)

Korthållare (RFID-säker)

ALWAYS_GOOD_PRICE
249 kr
Vattentäta Touch-handskar

Vattentäta Touch-handskar

ALWAYS_GOOD_PRICE
199 kr
Hårband med telefonsladd (10-pack)

Hårband med telefonsladd (10-pack)

ALWAYS_GOOD_PRICE
149 kr