BOX_HEADING_CART

HEADING_CART_FREESHIP
Total: 0 kr
Checkout
CART_TEXT_USP
CART_TEXT_INFO

60 dagars ångerrätt

Fri frakt på alla köp

Över 300.000 kunder

HAMBURGER_MENU
TOP_TEXT_HALLBART SN
TOP_TEXT_STORY

Storyn bakom Sparnet

Med en ambition av att utveckla vardagslivets mest använda klädesplagg och tillbehör, så började Sparnets grundare att designa och tillverka lösningar för vardagsområden som friluftsliv, sport och teknik.
 


 

Grundidén låg i att kombinera olika funktonsområden inom ramarna för traditionella plagg samt tillföra en utmärkande design. Varumärket Beyond Active växte fram.

Hållbarhet växte sig även till en central punkt. Återanvändningsbart material, miljöcertifierat emballage och sjöfrakt blev en del av resan. Efter några år har hundratusentals kunder beställt våra produkter och vi är numera etablerade i bl.a. Sverige, Norge och Tyskland. 

2 st 6 par Kompressionsstrumpor (Original)

ekväma stödstrumpor i fina färger! Motverka skador och få upp blodcirkulationen med detta smarta kompressionsplagg i snygga färger.

 599 krSave: 40% off
NORMAL_PRICE999 kr


Välj utförande:

Please Choose:

Fri frakt inom 2-5 dagar

Estimated delivery in 3-6 days

Två stycken 6-pack (totalt 12 par) med stilrena stödstrumpor som hjälper dig med blodcirkulationen i fot och ben. Strumporna förebygger åderbråck, minskar risken för skador vid träning och hjälper till att hålla uppe cirkulationen vid t.ex. flygturer. Graderad kompression – stimulerar till ökad blodcirkulation och därmed snabbare återhämtning.

Levereras i 2 separata förpackningar med 6 par stödstrumpor per förpackning.
 

 Minskar risken för skador

✓ Motverkar åderbråck
✓ Värmer musklarna under kalla dagar
✓ Både för vardagsbruk och träning

 

Tack vara kompressionen i strumporna motverkas risken att drabbas av tunga och trötta ben efter en lång dag på jobbet. Passar perfekt för dig som står eller går mycket under en arbetsdag. Graderad kompression – stimulerar till ökad blodcirkulation och därmed snabbare återhämtning. 

Specifikation:
Antal: 2x 6 par 
Kompressionsgrad: 25-30 mmHg
Material: 92% Nylon, 8% Spandex
Maskintvätt: Ja
Modell: Unisex
 Customers who bought this product also purchased...