BOX_HEADING_CART

HEADING_CART_FREESHIP
Total: 0 kr
Checkout
CART_TEXT_USP
CART_TEXT_INFO

60 dagars ångerrätt

Fri frakt på alla köp

Över 300.000 kunder

HAMBURGER_MENU
TOP_TEXT_HALLBART SN
TOP_TEXT_STORY

Storyn bakom Sparnet

Med en ambition av att utveckla vardagslivets mest använda klädesplagg och tillbehör, så började Sparnets grundare att designa och tillverka lösningar för vardagsområden som friluftsliv, sport och teknik.
 


 

Grundidén låg i att kombinera olika funktonsområden inom ramarna för traditionella plagg samt tillföra en utmärkande design. Varumärket Beyond Active växte fram.

Hållbarhet växte sig även till en central punkt. Återanvändningsbart material, miljöcertifierat emballage och sjöfrakt blev en del av resan. Efter några år har hundratusentals kunder beställt våra produkter och vi är numera etablerade i bl.a. Sverige, Norge och Tyskland. 2 st Miss Waist Trainer - Få smalare midja

 399 krSave: 50% off
NORMAL_PRICE799 kr


Välj utförande:

Please Choose:

Fri frakt inom 2-5 dagar

Estimated delivery in 3-6 days

Få drömfiguren med denna waist trainer som även stärker och förbättrar din hållning. Korsetten är tillverkad i slitstark neopren och komfortabelt stretchmaterial. Du knäpper enkelt korsetten med hjälp av ett flertal rader med hylsor på framsidan. Korsetten har en diskret utformning och ger en komprimerad storlek över buk och midja. 

 

 Omedelbart ca 2 storlekar mindre

 Hollywood-stjärnornas favorit

 Passar lika bra till vardags som till träningCustomers who bought this product also purchased...