BOX_HEADING_CART

HEADING_CART_FREESHIP
Total: 0 kr
Checkout
CART_TEXT_USP
CART_TEXT_INFO

60 dagars ångerrätt

Fri frakt på alla köp

Över 300.000 kunder

HAMBURGER_MENU
TOP_TEXT_HALLBART SN
TOP_TEXT_STORY

Storyn bakom Sparnet

Med en ambition av att utveckla vardagslivets mest använda klädesplagg och tillbehör, så började Sparnets grundare att designa och tillverka lösningar för vardagsområden som friluftsliv, sport och teknik.
 


 

Grundidén låg i att kombinera olika funktonsområden inom ramarna för traditionella plagg samt tillföra en utmärkande design. Varumärket Beyond Active växte fram.

Hållbarhet växte sig även till en central punkt. Återanvändningsbart material, miljöcertifierat emballage och sjöfrakt blev en del av resan. Efter några år har hundratusentals kunder beställt våra produkter och vi är numera etablerade i bl.a. Sverige, Norge och Tyskland. Hudvårdsverktyg - Pormaskborttagare (5 verktyg)

 195 krSave: 51% off
NORMAL_PRICE399 kr


Fri frakt inom 2-5 dagar

Estimated delivery in 3-6 days

Ta enkelt enkelt och säkert bort pormaskar med dessa pormaskverktyg. Du undviker att få smuts från händerna i pormasken som kan göra att pormasken blir inflamerad vilket kan leda till ärrbildning. Perfekt vid behandling av finnar och acne. 

 

✓  5 olika verktyg
✓  Minskar risken för infekterade pormaskar
✓  Kläm pormasken säkert

 

Dessa verktyg är anpassade för att ta bort pormaskar innan dom hinner utvecklas till finnar, nu kommer du vinna den eviga kampen att få bort dom. Customers who bought this product also purchased...