BOX_HEADING_CART

HEADING_CART_FREESHIP
Total: 0 kr
Checkout
CART_TEXT_USP
CART_TEXT_INFO

60 dagars ångerrätt

Fri frakt på alla köp

Över 200.000 kunder

HAMBURGER_MENU
TOP_TEXT_HALLBART SN
TOP_TEXT_STORY

Storyn bakom Sparnet

Med en ambition av att utveckla vardagslivets mest använda klädesplagg och tillbehör, så började Sparnets grundare att designa och tillverka lösningar för vardagsområden som friluftsliv, sport och teknik.
 


 

Grundidén låg i att kombinera olika funktonsområden inom ramarna för traditionella plagg samt tillföra en utmärkande design. Varumärket Beyond Active växte fram.

Hållbarhet växte sig även till en central punkt. Återanvändningsbart material, miljöcertifierat emballage och sjöfrakt blev en del av resan. Efter några år har hundratusentals kunder beställt våra produkter och vi är numera etablerade i bl.a. Sverige, Norge och Tyskland. 


Ryggstöd Diskret - Bättre hållning (2-pack)

 299 krSave: 40% off
NORMAL_PRICE499 kr


Fri frakt inom 2-5 dagar

Estimated delivery in 3-6 days

Upplever du ofta smärta i rygg, nacke eller axlar p.g.a. dålig hållning eller stillasittande arbete? Då kan du med all säkerhet dra nytta av denna bekväma produkt! Äntligen finns det populära ryggstödet in en diskretare modell.

✓ Bekväm design - one-size storlek
 Ger stabilserad rygg och förbättrad hållning 
 Diskret passform som inte syns under kläder
 Prisvärt 2-pack!

Ryggstödet lämpar sig för både män och kvinnor då det är en unisex-modell. Produkten är gjord i ett komfortabelt stretchmaterial och tål maskintvätt. Få en bättre och rakarare hållning med ett diskret ryggstöd! 

​I paketet ingår två par ryggstöd diskret.