BOX_HEADING_CART

HEADING_CART_FREESHIP
Total: 0 kr
Checkout
CART_TEXT_USP
CART_TEXT_INFO

60 dagars ångerrätt

Fri frakt på alla köp

Över 200.000 kunder

HAMBURGER_MENU
TOP_TEXT_HALLBART SN
TOP_TEXT_STORY

Storyn bakom Sparnet

Med en ambition av att utveckla vardagslivets mest använda klädesplagg och tillbehör, så började Sparnets grundare att designa och tillverka lösningar för vardagsområden som friluftsliv, sport och teknik.
 


 

Grundidén låg i att kombinera olika funktonsområden inom ramarna för traditionella plagg samt tillföra en utmärkande design. Varumärket Beyond Active växte fram.

Hållbarhet växte sig även till en central punkt. Återanvändningsbart material, miljöcertifierat emballage och sjöfrakt blev en del av resan. Efter några år har hundratusentals kunder beställt våra produkter och vi är numera etablerade i bl.a. Sverige, Norge och Tyskland. 


Tuff skidmask för sport- och vinteraktivitet

129 kr


Välj utförande:

Please Choose:

Fri frakt inom 2-5 dagar

Estimated delivery in 3-6 days

En bekväm skidmask gör allt från skidåkning till springturer under vinterhalvåret till en behaglig upplevelse, även när det blåser! Denna praktiska skidmask tar bort fukt, underlättar andning samt skyddar hals, ansikte och näsa från kyla! Och det bästa av allt, du kan andas utan några problem genom luftventileringen vid mun- och näsparti. 

 Unisexmodell för både barn och vuxna
 Håll ansiktet varmt och vindskyddat när du sportar
 Tar bort fukt och underlättar andning


Skidmasken passar lika bra för stora som små. Skidmasken är mycket mjuk och bekväm, tillverkad i fleece och neopren som avleder fukt. Masken anpassar sig även efter huvud och hals vilket gör att du aldrig behöver oroa dig för att den ska sitta på plats under skidturen.