BOX_HEADING_CART

HEADING_CART_FREESHIP
Total: 0 kr
Checkout
CART_TEXT_USP
CART_TEXT_INFO

60 dagars ångerrätt

Fri frakt på alla köp

Över 200.000 kunder

HAMBURGER_MENU
TOP_TEXT_HALLBART SN
TOP_TEXT_STORY

Storyn bakom Sparnet

Med en ambition av att utveckla vardagslivets mest använda klädesplagg och tillbehör, så började Sparnets grundare att designa och tillverka lösningar för vardagsområden som friluftsliv, sport och teknik.
 


 

Grundidén låg i att kombinera olika funktonsområden inom ramarna för traditionella plagg samt tillföra en utmärkande design. Varumärket Beyond Active växte fram.

Hållbarhet växte sig även till en central punkt. Återanvändningsbart material, miljöcertifierat emballage och sjöfrakt blev en del av resan. Efter några år har hundratusentals kunder beställt våra produkter och vi är numera etablerade i bl.a. Sverige, Norge och Tyskland. 
Nattlampa Stjärnhimmel

 249 krSave: 29% off
NORMAL_PRICE349 kr


Välj utförande:

Please Choose:

Colour

Fri frakt inom 2-5 dagar

Estimated delivery in 3-6 days

 TIPS: Köp 2 st för 399 kr - Klicka här! »

Kan man inte resa ut i rymden så får man ta rymden till sig! Den stämningsfulla nattlampan, även kallad Star Master, är sovrummets favorit som med hjälp av sin inbyggda projektor lyser upp en stjärnhimmel i sovrummet. Presenttips - Köp 2 st för bara 399 kr - Klicka här! »
 

 Skapa en egen stjärnhimmel i sovrummet!
 Växla mellan två ljus-lägen (fast sken/skimrande)
 Drivs med energisnål LED-teknik

Placera sovrumslampan när väggen i ett mörkt rum för att ta in hela effekten. Den fungerar även bra mitt i ett rum om det är helt nedsläkt och mörkt. Eftersom lampan är batterdriven så kan du placera den precis vart du vill. Lampans ljus projicerar en stjärnhimmel i en 360 graders radie samt i taket.Det finns två lägen; ett vit-ljus läge med endast ett vitt sken samt ett LED-läge där ljuset skimrar och förändras i olika färger.  Dessa två lägen kan aktiveras separat eller kombineras. Ström: 3x AA batterier eller el-adapter (ingår ej). Mått: 11,7 x 9 cm.


TIPS: Köp 2 st för 399 kr - Klicka här »