BOX_HEADING_CART

HEADING_CART_FREESHIP
Total: 0 kr
Checkout
CART_TEXT_USP
CART_TEXT_INFO

60 dagars ångerrätt

Fri frakt på alla köp

Över 200.000 kunder

HAMBURGER_MENU
TOP_TEXT_HALLBART SN
TOP_TEXT_STORY

Storyn bakom Sparnet

Med en ambition av att utveckla vardagslivets mest använda klädesplagg och tillbehör, så började Sparnets grundare att designa och tillverka lösningar för vardagsområden som friluftsliv, sport och teknik.
 


 

Grundidén låg i att kombinera olika funktonsområden inom ramarna för traditionella plagg samt tillföra en utmärkande design. Varumärket Beyond Active växte fram.

Hållbarhet växte sig även till en central punkt. Återanvändningsbart material, miljöcertifierat emballage och sjöfrakt blev en del av resan. Efter några år har hundratusentals kunder beställt våra produkter och vi är numera etablerade i bl.a. Sverige, Norge och Tyskland. 


Läckra jeanstight (2-pack)

249 kr


Välj utförande:

Please Choose:

Fri frakt inom 2-5 dagar

Estimated delivery in 3-6 days

Två par tuffa jeanstights till superpris - Sommarens klipp!


Riktigt läckra jeanstights med en skön passform och bra stretch. Mönstrade som lagom slitna jeans och går att matcha med det mesta! I detta paket får du 2 par leggings i jeansmodell; ett par svarta och ett par blå! Modell med tryckta bakfickor och framfickor. 
 

Allt det här ingår:
 Två par jeanstights (1x svart, 1x blå)
 Garanterat bekväma
 Tvätt: 30° grader
 Superstretch - One-size fits all!


Tight och skön passform. Kraftig resår i midjan och i benslut som ger en bra figur. Snygga både till skor och i stövlarna.