Dina varor

Du har fri frakt!
Totalt: 0 kr

60 dagars ångerrätt

Fri frakt på alla köp

Över 200.000 kunder

Meny
Hållbara
vardagssaker
SN
Vår story

Vår story

Sparnet är en av Sveriges ledande fritidsbutiker som försett hundratusentals kunder med praktiska produkter och plagg för vardagen. Teamet bakom Sparnet älskar smarta vardagsprodukter som håller för mer än bara slit och släng samtidigt som vi vill hålla en rimlig prisnivå.
 


 

Sparnets sortiment är föränderligt och baserat på säsong och trender samt produkter som frekvent förekommer i ens vardag. Våra hjärtan klappar dock lite extra för lösningar inom friluftsliv och motion.

Hållbarhet är en röd tråd i vårt arbete, både i form av kvalité men också ur miljöaspekt. Vi använder miljöcertifierat emballage och fraktar våra varor till Norden främst via sjöväg och miljötåg för att värna om miljön.


Välkommen!
Sparnet-teametPraktisk ugnsmatta för ugnsbotten (2-pack)

Ugnsskydd som enkelt placeras på ugnens botten där den fyller sitt syfte genom att samla upp matrester m.m. som rinner över eller genom gallret.

 169 kr-44%
Ord.pris: 299 kr


Fri frakt inom 2-5 dagar

Köp nu, betala sen
Leverans innan julafton
Öppet köp - 60 dagar
Gratis frakt


Ugnsmattor för att fånga upp matrester

Kökets bästa vän stavas ugnsmatta! Dessa smarta ugnsskydd placerar du enkelt på ugnens botten där den fyller sitt syfte genom att samla upp matrester m.m. som rinner över eller genom gallret.

 Samlar upp matrester och vätskor från ugnsbotten
 Passar alla ugnar
 Superenkel att rengöra

Ugnsmattan är enkel att rengöra och passar i princip alla ugnar! Tål temperaturer upp till 550˚F (ca. 285˚C). Mått: 58 cm x 41 cm. Totalt ingår 2 st ugnsmattor.