BOX_HEADING_CART

HEADING_CART_FREESHIP
Total: 0 kr

60 dagars ångerrätt

Fri frakt på alla köp

Över 200.000 kunder

HAMBURGER_MENU
TOP_TEXT_HALLBART SN
TOP_TEXT_STORY

Vår story

Sparnet är en av Sveriges ledande fritidsbutiker som försett hundratusentals kunder med praktiska produkter och plagg för vardagen. Teamet bakom Sparnet älskar smarta vardagsprodukter som håller för mer än bara slit och släng samtidigt som vi vill hålla en rimlig prisnivå.
 


 

Sparnets sortiment är föränderligt och baserat på säsong och trender samt produkter som frekvent förekommer i ens vardag. Våra hjärtan klappar dock lite extra för lösningar inom friluftsliv och motion.

Hållbarhet är en röd tråd i vårt arbete, både i form av kvalité men också ur miljöaspekt. Vi använder miljöcertifierat emballage och fraktar våra varor till Norden främst via sjöväg och miljötåg för att värna om miljön.


Välkommen!
Sparnet-teamet
Superstark ficklampa - Lyser upp till 4 km

 299 krSave: 50% off
NORMAL_PRICE599 kr


Välj utförande:

Please Choose:

Fri frakt inom 2-5 dagar

Estimated delivery in 3-6 days

TIPS: Köp 2 st för 499 kr - Klicka här! »

Ficklampan är, precis som den heter, en extremt stark ficklampa som syns på 4 km avstånd och är 40 ggr starkare än en vanlig ficklampa. Med sina 1000 lumen är denna ficklampa verkligen en "high performance tactical flashlight". Den kraftfulla ficklampan kan lysa då den är fryst och när den är under vatten. Presenttips - Köp 2 st för endast 499 kr - Klicka här! »
 

✓ Fast grepp och säkerhetsarmband 
✓ Syns på 4 km avstånd
✓ Lyser 40 gånger starkare än en vanlig ficklampa
✓ Kan lysa när den är fryst och under vatten

Den vattentäta ficklampan har även en teleskopsfunktion som gör att du enkelt kan zooma ljusnivån genom att justera längden på ficklampan (se bild). 
 

Drivs med 3 st. AAA (ingår ej) eller med uppladdningsbart 18650-batteri (ingår ej). Batterihållare ingår. Vikt: 408 gram.

 TIPS: Köp 2 st för 499 kr - Klicka här! »