BOX_HEADING_CART

HEADING_CART_FREESHIP
Total: 0 kr

60 dagars ångerrätt

Fri frakt på alla köp

Över 200.000 kunder

HAMBURGER_MENU
TOP_TEXT_HALLBART SN
TOP_TEXT_STORY

Vår story

Sparnet är en av Sveriges ledande fritidsbutiker som försett hundratusentals kunder med praktiska produkter och plagg för vardagen. Teamet bakom Sparnet älskar smarta vardagsprodukter som håller för mer än bara slit och släng samtidigt som vi vill hålla en rimlig prisnivå.
 


 

Sparnets sortiment är föränderligt och baserat på säsong och trender samt produkter som frekvent förekommer i ens vardag. Våra hjärtan klappar dock lite extra för lösningar inom friluftsliv och motion.

Hållbarhet är en röd tråd i vårt arbete, både i form av kvalité men också ur miljöaspekt. Vi använder miljöcertifierat emballage och fraktar våra varor till Norden främst via sjöväg och miljötåg för att värna om miljön.


Välkommen!
Sparnet-teamet


Läckra jeanstight (2-pack)

249 kr


Välj utförande:

Please Choose:

Fri frakt inom 2-5 dagar

Estimated delivery in 3-6 days

Två par tuffa jeanstights till superpris - Sommarens klipp!


Riktigt läckra jeanstights med en skön passform och bra stretch. Mönstrade som lagom slitna jeans och går att matcha med det mesta! I detta paket får du 2 par leggings i jeansmodell; ett par svarta och ett par blå! Modell med tryckta bakfickor och framfickor. 
 

Allt det här ingår:
 Två par jeanstights (1x svart, 1x blå)
 Garanterat bekväma
 Tvätt: 30° grader
 Superstretch - One-size fits all!


Tight och skön passform. Kraftig resår i midjan och i benslut som ger en bra figur. Snygga både till skor och i stövlarna.