60 dagars ångerrätt

Fri frakt på alla köp

Över 500.000 kunder

Din varukorg

Fortsätt Handla

Många köpte även

BästsäljareLED-amblight för TV eller hembelysning
Korthållare (RFID-säker)

Korthållare (RFID-säker)

249 kr349 kr-29%
Elektriskt kryddkvarn

Elektriskt kryddkvarn

249 kr399 kr-38%
30000 följare @sparnet @sparnet
Shipping

Fri frakt inom Sverige!

4 5

Formande nackkudde med Memory Foam

Avlastande kudde för nacke och huvud

Ergonomisk kudde med memory foam som formar sig perfekt efter huvudet och nackens konturer. Kudden hjälper musklerna i nacke och axlar att slappna av och ser till att din ryggrad får korrekt position. Passar lika bra för lika bra för dig som sover på sidan eller på rygg.

399 kr/st vid köp av 2 eller fler

 499 kr

/st

-29%699 kr/st

✓ 60 dagars öppet köp

Fri frakt<br/>(1-5 dagar) Fri frakt
(1-5 dagar)
60 dagars<br/>öppet köp 60 dagars
öppet köp
Betala<br/>med Klarna Betala
med Klarna

Sparmovie

Filmklipp om produkten


Mer om produkten


Ergonomisk kudde för den perfekta sömnen!

Den ergonomiska kudden ger dig den perfekta nattsömnen oavsett om du sover på sidan eller på rygg, vakna upp utvilad och utan värk i nacke och axlar. Man sover hela 28 år av sitt liv, dessutom spenderar man ännu mer tid i sängen så valet av kudde är nästan lika viktigt som valet av säng. Att ha en skön och ergonomisk kudde är en viktig del i en god natts sömn, du kommer sova bättre och vakna upp utvilad!Ergonomisk kudde för alla behov

Kudden har ett överdrag som lätt tas av med hjälp av ett blixtlås och kan tvättas i 30 grader. Kudden är formad för att ge ett bekvämt stöd och avlasta nacke och axlar så att du vaknar upp utvilad. Memory foam-skummet ger optimalt stöd och du slipper stelhet, ryggont och spänningshuvudvärk. Den ergonomiska kudden passar oavsett vilken sovställning du är van att använda.

 

✓ Passar oavsett sovställning
✓ Slipp stelhet och ryggont
✓ Minnesskum för bästa komfort
 

Kudde med hög kvalité 

Kudden är tillverkad i minnesskum i hög kvalité som formar sig perfekt efter kroppen och ger maximal avlastning. Överdraget är avtagbart och går att maskintvätta i 30º C. Kudden går ej att tvätta, endast överdraget. Mått: 50x31x10/7 cm

 

Hur man väljer rätt kudde

Sover du på sidan, magen, eller ryggen? brukar du vrida och vända på dig under natten? hur hård är din madrass? Det har alltid varit mycketsom påverkar valet av kudde, men nu behöver du inte längre tänka på dessa detaljer. Våran ergonomiska kudde passar för dom flesta oavsett hur du sover eller vilken madrass du använder. Fördelen med en enronomisk kudde är att den inte ändrar formen under natten som vanliga kudda gör. Oftast beror nacksmärtor och huvudvärk på att den vanliga kudden tryckts ihop och nacken får inte tillräckligt med stöd, en annan orsak är även att man sover med flera kuddar vilket inte heller är bra.

Recensera

5/54.75 av 5!

Recensera

Formande nackkudde med Memory Foam

Välj ett betyg:

Visa fler