60 dagars ångerrätt

Fri frakt på alla köp

Över 300.000 kunder

Din varukorg

Fortsätt Handla

Andra har också köpt

Elektriskt kryddkvarn

Elektriskt kryddkvarn

249 kr399 kr-38%
Korthållare (RFID-säker)

Korthållare (RFID-säker)

199 kr499 kr-60%
TrendLED-belysning till din TV

LED-belysning till din TV

249 kr349 kr-29%

Upptäck smarta lösningar för dig och ditt hem på Sparnet!


KAMPANJ PÅGÅR! 

Cykellampa LED 10000 Lumen

Cykellampan som laddas enkelt via USB

Kraftfullt cykellampa med många smarta funktioner! Vattentätt, zoom, stobe-funktion och inbyggt batteri som laddas via USB.

 349

 kr

/st

-30%Ord.pris: 499 kr/st

Tips!

249 kr/st vid köp av 2 eller fler

 Fri frakt (1-5 dagar)
 Öppet köp i 60 dagar
 Garanterad leverans innan julafton
 

Tidsbegränsad kampanj!
 

Cykellampan som laddas enkelt via USB

Kraftfullt cykellampa med många smarta funktioner! Vattentätt, zoom, stobe-funktion och inbyggt batteri som laddas via USB.

Tipsa en vänLäs mer om produkten

Cykellampa med kraftfull LED

Cykellampan med sina 10.000 lumen garanterar att du syns på flera hundra meters avstånd, hjälper dig även att hålla perfekt uppsikt av din omgiving under cykelturer i mörker. Växla enkelt mellan olika ljusstyrkor, zoom-nivåer

 

Cykellempan har ett inbyggt batteri (3000mAh, 3.7) som räcker länge. Laddning sker enkelt i dator eller USB-adapter, laddkabel medföljer i förpackningen. Du behöver alltså aldrig mer köpa dyra batterier till din cykellampa!

 

Specifikation:
- 1 x cykellampa
- 1 x universalt cykelfäste 
- 1 x micro-USB laddningskabel
- Styrka: 10.000 Lumen
- Battertid: 5-10 h beroende på styrka
- Ljusnivåer: Helljus, dovljus, strobe/blinkande, zoom
- Vattentät

 
Med den kraftfulla LED-belysningen behöver du inte längre vara orolig för att inte se framför dig i mörker på cykelturer, hela omgivingen lyses upp, både framåt och i sidled. Du kommer även kunna känna dig säker på du syns ordentligt för bilisterna.

 

✓ Enkel att montera & ta på/av
✓ Syns på 1 km avstånd
✓ Uppladdningsbart batteri (Ladda via USB)
✓ Lyser i upp till 10 timmar

Utöver ficklampan medföljer ett universalt stativ som du enkelt fäster på cykelstyret, sparkcykel eller lämpligt fäste på båt eller moped.
 
Ficklampan är fullt vattentät så du behöver inte oroa dig för regnskurar eller fukt. Inbyggt finns även en Strobe-funktion som skapar ett blinkande sken, perfekt vid t.ex. landsvägscyklning. 
 

Recensioner från kunder

4.5 av 5! 

(2)

4.5 5 2 Cykellampa LED 10000 Lumen
Cykellampa LED 10000 Lumen Mycket nöjd med lampan, det lyser verkligen upp allt, enkel att använda och ladda, kan rekommendera!
Stefan
5 av 5
Mycket nöjd med lampan, det lyser verkligen upp allt, enkel att använda och ladda, kan rekommendera!
Cykellampa LED 10000 Lumen Har inga lampor på hemvägen och inte vilja cykla i bäckmörkret innan, svårt att hitta lampa som är stark nog, men denna är verkligen toppen! Lyser upp bra och går att zoom in och ut. Det ända negativa är sättet att sätta fast lampan, käns som om den lätt kan töjas ut. Batteriet sitter fast med plast som käns som om den kan lossna lätt om lampan åker i backen. Men belysningen lampan ger är super!
Hedvig
4 av 5
Har inga lampor på hemvägen och inte vilja cykla i bäckmörkret innan, svårt att hitta lampa som är stark nog, men denna är verkligen toppen! Lyser upp bra och går att zoom in och ut. Det ända negativa är sättet att sätta fast lampan, käns som om den lätt kan töjas ut. Batteriet sitter fast med plast som käns som om den kan lossna lätt om lampan åker i backen. Men belysningen lampan ger är super!
Lämna omdöme

Cykellampa LED 10000 Lumen

Välj ett betyg:

Andra har också köpt